EA Sports FC 24 nu gratis te spelen

News
vrijdag, 22 september 2023 om 16:30
ea sports fc 24 haalandf1689331167
EA Sports FC 24 laat voor veel spelers nog een week op zich wachten. Maar de game is nu al te spelen. Je kunt zelfs een tijdje gratis aan de gang.
Het is bijna tijd voor EA Sports FC 24. Mocht je nog twijfelen of je de game wil gaan halen, dan kun je nu even gratis proeven aan de game. Tenminste, er zijn geen extra kosten aan verbonden als je al Game Pass Ultimate of EA Play hebt.
Met beide abonnementen kun je namelijk tien uur gratis aan de slag met EA Sports FC 24. In die tijd krijg je toegang tot de hele game en kun je doen wat je wil. Ultimate Team is bijvoorbeeld een mogelijkheid, maar je kunt ook de carrièremodus proberen of gewoon wat matches spelen met vrienden.

Wanneer is de release van EA Sports FC 24?

Mocht de game na die 10 uur gratis spelen bevallen, dan kun je meteen verder spelen. Met de Ultimate Edition van de game kun je namelijk nu al aan de slag met de game. De Ultimate Edition is wel een stuk duurder dan de standaard editie van de game.
Gelukkig is de release van de standaard editie ook al snel. Die is namelijk volgende week, op 29 september. Intussen is al wel de companion app gelanceerd, wat uiteraard ook nodig is voor spelers met de Ultimate Edition.