EA Sports FC 24 krijgt deze week een gratis update voor het EK

News
woensdag, 05 juni 2024 om 18:00
ea sports fc 24 euro 2024 spelersf1700813890
Het EK gaat volgende week van start. Spelers in EA Sports FC 24 kunnen hun eigen nationale team nu ook naar de overwinning helpen, want deze week verschijnt er een gratis EK-update.
Jarenlang werkten wereldvoetbalbond FIFA en EA nauw met elkaar samen. Elke keer als er een toernooi als het EK of WK werd georganiseerd, dan kwam er een speciale modus in de FIFA games om het toernooi zelf te kunnen spelen. Hoewel FIFA en de EA de banden met elkaar hebben verbroken, kunnen spelers nog wel genieten van het Europees Kampioenschap dat wordt georganiseerd door de UEFA.
EA heeft aangekondigd dat spelers al snel aan de slag kunnen met de nationale teams in de game. Op 6 juni verschijnt er een gratis officiële EK-update voor EA Sports FC 24, zo meldt onder andere VGC. Je hebt daarmee de mogelijkheid om even goed de verschillende teams uit te testen voor je poule met vrienden, want het Europees Kampioenschap zelf gaat pas een week later van start op 14 juni. Dan is de openingswedstrijd tussen Duitsland en Schotland.
In tegenstelling tot sommige andere features, is het gelicenseerde toernooi niet exclusief voor sommige platformen. Het EK zal te spelen zijn op de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One, Nintendo Switch en PC. Ook zal het toernooi verschijnen voor EA Sports FC Mobile en EA Sports FC Online.
EA Sports FC 24 - PS5 Image
EA Sports FC 24 - PS5
EUR40.95
Op voorraad
Koop op bol.

Beloning voor trouwe spelers

EA is al een lange tijd bezig met voorbereidingen voor het EK in de game. Eerder dit jaar werden spelers namelijk al beloond met speciale versies van een zestal spelers voor Ultimate Team. Daarvoor moest je EA Sports FC 24 voor 16 januari. De voetballers die spelers hebben gekregen voor hun eigen Ultimate Team zijn:
  • Jack Grealish (Engeland)
  • Ousmane Dembélé (Frankrijk)
  • Federico Chiese (Italië)
  • Florian Wirtz (Duitsland)
  • Virgil van Dijk (Nederland)
  • Alvaro Morata (Spanje)