Tip: Snapchat streak terughalen doe je op deze manier

Article
donderdag, 02 september 2021 om 14:00
snapchat download voor en nadelen van snapchat 132782
Het ultieme doel van Snapchat is natuurlijk een lange Snapstreak. Het liefst met ieder van jouw vrienden. Jammer genoeg kun je dit wel eens vergeten bij te houden en dan zou het zomaar eens kunnen dat je je streak kwijt bent. Hieronder lees je hoe je deze levensbehoefte weer terug kunt halen.
Als je heel intensief met iemand aan het Snapchatten bent, dan kan het zomaar zijn dat er opeens een vlammetje naast de gebruikersnaam van die persoon verschijnt. Dit houdt in dat je een Snapstreak bent begonnen met die persoon. Sturen jullie elke dag iets naar elkaar? Dan komt er achter het vlammetje ook een nummer te staan, wat gelijk staat aan de hoeveelheid dagen dat jullie achtereenvolgens Snaps sturen. Komt hier een zandlopertje te staan, dan moet je snel wezen aangezien jouw Snapstreak op het punt staat om te verdwijnen.
Hoe je jouw Snapchat streak kunt terughalen vertellen we je heel graag. Om jouw Snapchat streak terug te halen ga je eerst naar de website van Snapchat. Hier kun je onderaan het kopje 'Support' vinden. Als je hier naartoe gaat klik je op 'Contact us'. Op deze pagina kun je aangeven waarvoor je hulp nodig hebt. Je kunt zelfs rechtstreeks kiezen voor 'I lost my Snapstreak'.
snapchat functies binnenkort ook in andere apps 133937

Snapchat streak terughalen doe je zo!

Als je hier eenmaal bent aangekomen vraagt Snapchat wat gegevens van je, zoals jouw gebruikersnaam, wachtwoord, E-mail, telefoonnummer en de gebruikersnaam van de vriend waarmee je de streak bent kwijtgeraakt. Als je dit alles hebt ingevuld zal Snapchat er alles aan doen om zo snel mogelijk jouw streak weer terug te halen. Dit kan alleen soms wel een paar dagen duren, dus ga niet meteen in de stress schieten als je het vlammetje niet gelijk weer ziet.
Dit artikel is op 12 augustus 2021 bijgewerkt.

Populair Nieuws

Laatste Reacties