Tip: Snapchat streak terughalen doe je op deze manier

Article
woensdag, 05 juni 2024 om 17:00
snapchat download voor en nadelen van snapchat 132782
Het ultieme doel van Snapchat is natuurlijk een lange Snapstreak. Het liefst met ieder van jouw vrienden. Jammer genoeg kun je dit wel eens vergeten bij te houden en dan zou het zomaar eens kunnen dat je je streak kwijt bent. Hieronder lees je hoe je deze levensbehoefte weer terug kunt halen.
Als je heel intensief met iemand aan het Snapchatten bent, dan kan het zomaar zijn dat er opeens een vlammetje naast de gebruikersnaam van die persoon verschijnt. Dit houdt in dat je een Snapstreak bent begonnen met die persoon. Sturen jullie elke dag iets naar elkaar? Dan komt er achter het vlammetje ook een nummer te staan, wat gelijk staat aan de hoeveelheid dagen dat jullie achtereenvolgens Snaps sturen. Komt hier een zandlopertje te staan, dan moet je snel zijn, aangezien jouw Snapstreak op het punt staat om te verdwijnen.

Snapstreak is weg, wat nu?

Als de streak inderdaad is verdwenen, dan is er gelukkig nog een optie om hem terug te halen in de app van Snapchat. Ten eerste moet je kijken of jouw Snapstreak in aanmerking komt om teruggehaald te worden. Dit kun je makkelijk checken door te zoeken naar de chat in kwestie en te kijken of daar weer een vlammetje naast staat, met 'Restore' erbij.
Is dat het geval, klik dan simpelweg op de Restore-knop. Vervolgens krijg je een aantal instructies in beeld te zien hoe je de Snapstreak vervolgens weer kan terugkrijgen. Volg simpelweg elke stap nauwkeurig en de kans is groot dat het lukt om dat felgebeerde vlammetje weer naast de chat met je vriend of vriendin te krijgen.
Staat de Restore-knop er niet bij, dan betekent het waarschijnlijk dat de Snapstreak al te lang geleden is geëindigd om hem weer terug te halen.

Laatste mogelijkheid

Staat de Restore-knop er wel bij, maar lukt het toch niet om de streak op Snapchat terug te krijgen? Dan kan je nog de hulp inroepen van het bedrijf zelf. Op de website van Snapchat is een Snapstreak Restoration Request te vinden. Vul het formulier met alle benodigde gegevens hier in. Het bedrijf zal dan checken of het mogelijk is om handmatig de Snapstreak weer terug te krijgen.
Dit artikel is op 5 juni 2024 bijgewerkt.