‘Release nieuwe Need for Speed komt snel’

News
donderdag, 29 september 2022 om 14:00
2022 09 4 need for speed heat 2f1662110637
Er is goed nieuws voor wie “the need” voelt, want naar verluidt laat een nieuwe Need for Speed game niet lang op zich wachten. Hij zou nog dit jaar uitkomen. Ook de onthulling is niet meer ver weg.
Er gaan al een tijdje geruchten dat EA dit jaar met een nieuwe Need for Speed komt. Deze zou Unbound heten, maar verder was er niet al te veel over bekend. In een artikel op Insider Gaming laat Tom Henderson weten dat Need for Speed Unbound er inderdaad aankomt.
De game zou zelfs al een releasedatum hebben voor 2 december. Dat is natuurlijk al best snel en dus blijft een onthulling ook niet lang meer uit. Henderson verwacht deze in de komende twee weken. Het zou zelfs vandaag nog kunnen gebeuren.
Henderson is ook niet de enige insider die hint naar deze onthulling. De roemruchte The Snitch postte bijvoorbeeld een wiskundige vergelijking waar 64 uit kwam (het aantal dagen tot het 2 december is). Daarna volgde een code die ontcijferd kon worden als het woord ‘Unbound’.

Wat weten we over Need for Speed unbound?

Er is nog weinig officieel bekend over Need for Speed Unbound. Volgen geruchten krijgt de game een opvallende visuele stijl die een beetje doen denken aan anime, waarbij je allerlei effecten te zien krijgt bij het uitvoeren van drifts en stunts. De game komt waarschijnlijk uit voor PC, PS5 en Xbox Series X|S, maar over de consoles van de vorige generatie is neits bekend.