EA heeft meerdere games gepland staan in de nabije toekomst

News
vrijdag, 04 februari 2022 om 19:30
eaf1643880594
EA heeft bekend gemaakt nog meerdere games te willen releasen waar we nog niks over weten. Er zou een aantal games uitgebracht worden in het aankomende fiscale jaar.
EA is een van de grootste gameontwikkelaars die we kennen. Met successen zoals FIFA en Battlefield worden er jaarlijks veel games uitgebracht onder de naam EA. Nu lijkt het erop dat we heel snel nog meer games kunnen verwachten van de bekende gameontwikkelaar. Andrew Wilson, CEO van EA liet weten dat er “Nog drie of vier” games uit zullen komen in het aankomend fiscaal jaar. Dit zou betekenen dat er tussen de periode april 2022 en maart 2023 games klaar staan voor hun release.

UFC 5 en Fight Night

Hoewel er nog niks bekend is over welke games dit zijn doet er al wel een aantal geruchten de ronde. Zo zou de UFC-franchise heel goed een nieuw deel kunnen krijgen. Het laatste deel in de UFC reeks kwam uit in 14 augustus 2020. Het is dus al weer even geleden dat we daar een nieuw deel van hebben gezien. Een andere mogelijkheid zou de resurrectie van een oudere franchise kunnen zijn. De Fight Night franchise zou bijvoorbeeld een nieuw deel kunnen krijgen. Het laatste deel in de Fight Night series kwam uit op 1 maart 2011. Geruchten dat er een nieuw deel aan zou komen deden november vorig jaar al de ronde en de game heeft inmiddels al bijna 11 jaar op zich laten wachten.

Geplande Releases

Tussen de lijst met games waarvan we wel al weten dat ze eraan komen staan overigens ook een paar grote namen. Zo zal er een nieuwe Need for Speed game aankomen en zullen de jaarlijkse krakers FIFA,Madden,NFL,F1 en NHL ook nog uitkomen. Van een aantal games staat de release al op de planning maar is er niet gezegd wanneer we die kunnen verwachten. Het is dan ook nog maar de vraag of games zoals Dead Space remake, Skate 4 en Dragon Age 4 dit fiscale jaar gaan halen.

Populair Nieuws

Laatste Reacties