Pas in 2022 nieuwe Dead Space remake beelden

News
maandag, 13 september 2021 om 10:00
dead spacef1625214407
De ontwikkelaars van de Dead Space-game zijn weer aan de slag, maar helaas de nieuwe game wordt pas ergens volgend jaar weer vertoond.
Eind augustus gaf Electronic Arts ons onze eerste kijk op de reboot van Dead Space, met een bijzondere focus op de nieuwe slice-and-dice-technologie. Met deze technologie kan je een hoeveelheid informatie opsplitsen in kleinere delen of het vanuit verschillende gezichtspunten bekijken, zodat u het beter kunt begrijpen.
In een update die op Reddit is geplaatst, zei ontwikkelaar EA Motive dat het volgend jaar zal laten zien hoe de game is veranderd op basis van feedback. "We gaan nu hard werken aan de game en onze tijd nemen om alle gedachtes, theorieën en suggesties die jullie met ons hebben gedeeld te behandelen. We kijken er naar uit om volgend jaar, wanneer de ontwikkeling verder gevorderd is, met jullie te delen hoe jullie geholpen hebben met het vormen van deze game."

Dead Space Remake al vroeg onthuld

Helaas lijkt het erop dat onze eerste blik erop ook een hele tijd de laatste zal zijn. In een update die een paar dagen geleden op Reddit is geplaatst, zei ontwikkelaar EA Motive dat de ontwikkeling "heads down" gaat, en dat we het pas ergens in 2022 weer zullen zien.
De Reddit-post toonde ook een korte video die het proces laat zien van ontwikkelaars die de omgeving in het spel vormgeven. EA Motive laat weten dat het belangrijk is dat fans de game zo vroeg mogelijk te begrijpen.
De herstart van Dead Space heeft op dit moment nog geen tekens van een releasedatum, maar het ligt waarschijnlijk nog ver weg. Dead Space zal verschijnen voor de PlayStation 5, Xbox Series X en S en PC. Het spel is inmiddels ongeveer een jaar in ontwikkeling. De game is een remake van de eerste Dead Space-game die uitkwam in 2008.