EA DICE luistert naar fans en brengt Rush gamemodus terug

News
vrijdag, 14 januari 2022 om 12:00
battlefield 2042 battlefield 6f1636980685
Spelers van Battlefield 2042 waren erg teleurgesteld in DICE omdat de studio, ondanks de oproep van fans, de Rush gamemodus uit de playlist heeft gehaald. Hierdoor was het onmogelijk om XP te krijgen voor het spelen van de gamemodus. Nu heeft DICE dit dus teruggedraaid.
Vanaf 13 januari is het weer mogelijk om de Rush gamemodus te spelen via de Battlefield 2042 playlist. De gamemodus was eerder weggehaald, ondanks dat spelers graag wilde dat de gamemodus er in bleef. DICE is dus tot de conclusie gekomen dat het beter was om de gamemodus er in te houden, dus de Rush gamemodus keert weer terug.

Geven spelers Battlefield 2042 nog een kans?

Er is veel kritiek op Battlefield 2042 door de vele bugs en andere problemen die de game heeft. Het verwijderen van een populaire gamemodus. uit de playlist is dus geen goed besluit als de game veel last heeft van leegloop. Het is dus goed dat DICE de gamemodus weer toevoegt, maar het is nog niet gezegd dat de gamemodus ook blijft, iets dat spelers wel graag zien.
Daarnaast is het toevoegen van de gamemodus niet genoeg om spelers tevreden te maken met de game. De studio moet nog veel doen om dit dus op te lossen. In ieder geval is het een goed besluit van DICE geweest om de gamemodus weer toe te voegen, maar het was beter geweest als DICE de gamemodus direct na de oproep in de playlist had gehouden.