Logan Pauls doos van $3,5 miljoen aan Pokémon-kaarten zijn nep

News
vrijdag, 14 januari 2022 om 11:30
pokemon kaartenf1642151610
In december kocht Logan Paul een doos met Pokémon kaarten voor maar liefst 3,5 miljoen dollar. Nu blijkt dat de kaarten allemaal nep zijn.
YouTuber Logan Paul kocht afgelopen week een hele doos met daarin first edition Pokémon kaarten. Al snel trokken experts de aankoop van deze kaarten in twijfel, waarna de YouTuber onderzocht of deze aankoop legitiem bleek te zijn. In zijn nieuwe video genaamd “I lost $3,500,000 On Fake Pokémon Cards”, is dus gebleken dat deze kaarten nep zijn.
In december van 2021 kondigde Paul de aankoop aan van deze first edition Pokémon kaarten die momenteel erg veel waard zijn. De YouTuber heeft al een first edition base set Charizard en wilde weer een soortgelijke kaart trekken uit de recent aangeschafte doos. Pokémon experts hadden al gelijk, want de doos die Paul had gekocht er niet hetzelfde uitzag als de andere dozen van de verkoper.
Logan Paul reisde af naar Chicago om zijn aankoop te verifiëren bij de Baseball Card Exchange (BBCE). Een eerdere beheerder van de set zei al dat de BBCE de doos had bekeken, maar Paul wilde dit voor de zekerheid nog een keer checken. Het bedrijf vertelde dat de doos al een langere tijd afgesloten zat in plastic en dat het karton daar effect op had. Toen de BBCE de doos opende, werd gelijk duidelijk dat de kaarten in de box nep zijn en dat er G.I. Joe kaarten in de dozen zaten.

Hoe nu verder?

Het lijkt er nu op dat Paul en verzamelaar Mat Allen op zoek gaan naar de originele verkoper van de doos om dit onrecht recht te zetten. Naast deze zes first edition dozen heeft Paul er recent nog vijf gekocht. Mogelijk zien we in een vervolg wat er in deze nieuwe dozen zitten en hoe Paul op zoek gaat naar de oplichter.

Populair Nieuws