EA deelt beelden van FIFA 21 versie PS5 en Xbox Series X/S

News
vrijdag, 13 november 2020 om 10:30
fifa irritaties 2f1581451988
Sinds begin oktober kunnen alle voetballiefhebbers weer genieten van de nieuwste FIFA. Voor de next-gen moeten we iets langer wachten, maar vanaf 4 december is FIFA 21 ook beschikbaar op de PlayStation 5 en de Xbox Series S en X. Een kleine maand voor deze release weten we wel iets meer, want EA heeft beelden gedeeld van de versie van FIFA 21 voor de next-gen consoles.

Nog een klein maandje wachten

Heel veel geeft EA alleen nog niet weg, we zien geen beelden uit een wedstrijd, een mooi stadion of een enthousiast publiek, maar wel spelers. Of eigenlijk alleen de gezichten van een paar spelers, met de nadruk op een paar. Via haar eigen Twitter-kanaal geeft EA Sports ons een klein kijkje in de keuken en deelt de gezichten van de jonge rechtsback van Liverpool, Trend Alexander-Arnold. En het gezicht van een jonge spits die speelt bij de arbeidersclub van de Spaanse hoofdstad Madrid wordt ook getoond. Hier hebben we het dan natuurlijk over het Portugese supertalent João Félix, die vorig kalenderjaar voor 126 miljoen overkwam uit z’n geboorteland.

Een kijkje in de keuken

Er veel geeft EA ons dus helaas nog niet veel weg, maar toch krijgen we stiekem al best een goede indruk van de versie van FIFA 21 voor de PS5 en de Xbox Series. Hoewel we moeten toegeven dat je tijdens een wedstijdje in het voetbalspel niet de gehele wedstrijd gefocust zal zijn op de gezichten van de spelers, ziet het er wel gelikt uit.

De slechtste game van 2020

Waar we deze loftrompet niet al voorzichtig voor kunnen uitsteken is de versie van FIFA 21 voor de Nintendo Switch. De ‘normale’ versie van FIFA 21 was volgens onze collega Bob weinig vernieuwend, maar kreeg toch nog een zeven op schaal van tien. Alleen de versie van FIFA 21 voor de Nintendo Switch viel bij ons een stuk minder in de smaak. De game werd onlangs op XGN zelfs uitgeroepen tot slechtste game van 2020 tot nu toe. Hierin moest FIFA zelfs games als Cooking Mama, Zombieland en Captain Tsubasa achter zich laten.

Populair Nieuws