Top 5 Assassin’s Creed hoofdpersonen

Article
vrijdag, 13 november 2020 om 11:00
assassins creed origins cheats binnenkort beschikbaar op pc 129273
Met de komst van Assassin’s Creed Valhalla hebben we weer een nieuwe game in deze fantastische reeks. Over de jaren kregen we tal van Assassin’s Creed spellen met een heleboel verschillende personages. Vooral de hoofdrolspelers in deze spellen zijn natuurlijk erg blijven hangen. Er zijn er in deze twaalf spellen een heleboel enorm vette hoofdrollen geweest en vandaag gaan wij onze vijf favorieten af met jullie.

5. Connor Kenway – Assassin’s Creed III

Connor Kenway wordt gezien als de meest vaardige assassin als het aankomt op vechten. Zijn vader was een Templar, de grote vijand van ‘The Brotherhood’, maar Connor koos een ander pad. Hij kwam erachter dat de Templars een grote rol speelde in het verbranden van zijn dorp als kind. Hierbij kwam zijn moeder om het leven, waardoor Connor besloot een assassin te worden. Hoewel hij misschien niet de meest vermakelijke personage is, is hij een erg belangrijk figuur in de Assassin’s Creed gamereeks.

4. Altaïr Ibn-La’Ahad – Assassin’s Creed

Altaïr Ibn-La’Ahad was de eerste assassin waar de wereld mee kon spelen. Daarbij is hij ook nog eens een ongelofelijk belangrijk persoon in de vorming van The Brotherhood. Op zijn 24e was hij al een volwaardig assassin, maar na een fout van hem waardoor een andere assassin vermoord werd, moest hij op zoek naar verlossing. Dit vond hij door The Brotherhood enorm te helpen. Hij nam enorm veel Templars te grazen en hij legde een samenzwering binnen The Brotherhood bloot. Hij werd een icoon bij de assassin’s en krijgt dus een plekje in deze lijst.

3. Bayek of Siwa – Assassin’s Creed Origins

Als een Medjay was Bayek het gewend zijn volk te beschermen. Toen hij deze taak probeerde zo goed mogelijk uit te voeren, werd zijn zoon vermoord door de Templars. Hierna richtten zijn vrouw en hij een groep op genaamd ‘The Hidden Ones’, wat zou uitgroeien tot de assassin Brotherhood zoals we die vandaag kennen. Het doel van deze groep was om altijd de onschuldigen te beschermen.

2. Edward Kenway – Assassin’s Creed IV: Black Flag

Edward Kenway werd per puur toeval een assassin. Zijn manier van doen maakte hem erg speciaal en daarmee ook erg vermakelijk om mee te spelen. Zijn verhaal is een bijzondere onder de assassins, maar daarmee ook een van de besten. Na een aantal vrienden en familieleden te verliezen, besloot Edward zich aan te sluiten bij The Brotherhood om de Caraïben te beschermen.

1. Ezio Auditore Da Firenze – Assassin’s Creed II

Natuurlijk kan er op plek één niemand anders staan dan Ezio Auditore Da Firenze. Deze ongelofelijk populaire assassin is veruit het meest geliefd onder de fans van de spellen en dat is ook zeker niet zonder reden. Nadat de Templars zijn vader en twee broers vermoordden, gaf Ezio zijn luxeleven op en sloot hij zich aan bij The Brotherhood. Hier begon een legendarisch verhaal. Hij werd een sleutelfiguur van de invloed van de assassin’s in Europa nadat hij heel Italië van Templars ontruimde.
Welke assassin vonden jullie het vetst om mee te spelen? En welke missen er in deze lijst? Laat het ons weten met een reactie!

Populair Nieuws