EA brengt gratis proefversie F1 2021 en voegt nieuw circuit toe

News
dinsdag, 14 september 2021 om 8:00
f1 2021 verstappenf1631540936
EA heeft een gratis proefversie van racegame F1 2021 uitgebracht voor Xbox en PlaySation. Vanaf vandaag is er ook een gloednieuw circuit speelbaar in het spel en doet de Aston Martin Safety Car mee.
In de gratis proefversie kunnen spelers aan de slag met eerste twee hoofdstukken van de Braking Point-modus. Het is ook mogelijk om een Grand Prix op Monza af te werken in een F1-auto naar keuze. De demoversie is beschikbaar voor Xbox-consoles, en is ook te vinden in de PlayStation Store.
Codemasters heeft ook het Portimão-circuit aan het spel toegevoegd. Nog voor de lancering van F1 2021 is het duidelijk dat dit circuit later zal verschijnen. Het geeft spelers de kans om voor het eerst in de Portugese Grand Prix te racen op een officiële F1-titel, een replica van de echte race die in april werd gehouden. Portimão is het eerste circuit na de release van de game gratis is toegevoegd. In oktober kunnen spelers aan de slag op Imola en in november op het stratencircuit van Jeddah. Ook het Formule 2 seizoen van 2021 wordt in november toegevoegd in de game.

Gratis F1 2021 versie komt samen met nieuwe update

De release van de proefversie viel samen met de release van patch 1.10. Volgens de fabrikant zijn de prestaties van de auto's geüpdatet zodat ze nu "beter weerspiegelen wat er op het circuit gebeurt". In oktober komt er een update uit die het uiterlijk van de auto aanpast en synchroon houdt met de werkelijke situatie. De Aston Martin-safety car en de Mercedes AMG GT R zijn ook toegevoegd.
F1 2021 is de officiële videogame van de Formule 1- en Formule 2-kampioenschappen van 2021 en is ontwikkeld door Codemasters en uitgegeven door EA Sports. Het is de veertiende titel in de F1-serie van Codemasters en de eerste deel in de serie die gepubliceerd is door Electronic Arts onder de EA Sports-divisie sinds F1 Career Challenge in 2003. De game is op 16 juli 2021 uitgebracht voor Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X/S. De Deluxe editie is drie dagen eerder gelanceerd op 13 juli 2021.

Populair Nieuws