Marvel's Wolverine krijgt een volwassen ondertoon

News
dinsdag, 14 september 2021 om 8:30
screenshot 2021 09 13 at 144436f1631537106
Het onlangs aangekondigde Wolverine moet een volwassen ondertoon krijgen. Precies het tegenovergestelde van de de Spider-Man-games die in 2018 en 2020 verschenen.
Brian Horton, creative director bij Insomniac, liet dit onlangs weten in een tweet. Veel mensen willen meer informatie over wat we van de game Wolverine kunnen verwachten, maar Horton laat nog maar weinig los. Iemand vroeg hoe groot het spel zal worden, en of we het konden vergelijken met de laatste Spider-Man game rondom Miles Morales. Horton reageerde daarop met: “Volledige grootte, volwassen toon”.
Met volwassen toon wordt waarschijnlijk het serieuze karakter van Wolverine bedoeld. In vergelijking met Spider-man, die niks anders dan flauwe grapjes maakt, moet Wolverine dus waarschijnlijk serieuzer overkomen. Afgaand op de comments onder de tweet van Horton, zijn veel gamers enorm opgewonden voor de game. Veel informatie over de game is er alleen nog niet.
screenshots spider man gamef1631537147

Marvel's Wolverine nog zonder releasedatum

De titel werd onlangs pas getoond, samen met Spider-Man 2 die ook in ontwikkeling is bij Insomniac. Alhoewel voor Wolverine nog geen releasedatum bekend is, weten we wel dat Spider-Man 2 in 2023 uit zal komen. Beide spellen zijn dan te spelen op de Playstation 5.
De hoofrolspeler(s) in Spider-Man 2 zullen zowel Peter als Miles zijn. In de trailer zien we ze beide vechten, wat bevestigd dat ze allebei in ieder geval in de game zitten. In Spider Man: Miles Morales zien we de nieuwe mogelijkheid van een twee personen takedown. Als deze optie ook in Spider-Man 2 zit, kunnen we leuke combo’s van het duo verwachten.

Populair Nieuws