Dying Light 2 gameplay zal uitgebreid op gamescom worden getoond

News
donderdag, 19 augustus 2021 om 12:00
dying light 2 kickf1611146784
Ontwikkelaar en uitgever Techland heeft grote plannen voor gamescom 2021. Via een deep dive wil de studio namelijk meer details bekendmaken en gameplay tonen van Dying Light 2.
De gamescom kan niet op de gebruikelijke manier doorgaan, maar dat houdt ontwikkelaars en uitgevers niet tegen om toch nog hun games aan het grote publiek te tonen. Zo heeft nu Techland bekendgemaakt wat het van plan is voor gamescom 2021 en dat staat voor de ontwikkelaar helemaal in het teken van Dying Light 2. Dat meldt VG247.
Voor de gamescom staat er namelijk de derde episode gepland van Dying 2 Know, een behind the scenes-reeks over de ontwikkeling van Dying Light 2, inclusief nieuwe gameplay-beelden. Die zal worden uitgezonden op 26 augustus om 20:00 Nederlandse tijd. In de speciale deep dive zal er worden ingegaan op parkour, combat en de facties in de game. Zo zal er ook uitgelegd gaan worden hoe wapens in Dying Light 2 werken.

Nieuwe trailer voor Dying Light 2

Naast de gloednieuwe aflevering van Dying 2 Know heeft Techland nog meer in petto voor Dying Light 2. Er zal tijdens de stream namelijk ook een nieuwe trailer getoond worden van de game. Dat Techland nu uitgebreid uitpakt met Dying Light 2 is niet heel vreemd, want de actievolle zombie-game zal op 7 december 2021 moeten uitkomen.