Scoor een jaar PlayStation Plus nu maar voor 29,99 euro!

News
donderdag, 19 augustus 2021 om 12:30
Om te genieten van de optimale ervaring op de PlayStation 4 en PlayStation 5, is PlayStation Plus een vereiste. Normaal moet je daar flink wat voor betalen, maar nu kan je een jaar PlayStation Plus krijgen voor maar 29,99 euro. Dat is 50 procent korting op de normale prijs!
Voor veel titels op de PlayStation 4 en PlayStation 5 zal je een abonnement moeten hebben op PlayStation Plus om het meeste eruit te kunnen halen. Wil je bijvoorbeeld online gamen, dan zal je PS Plus moeten hebben. Zelfs voor de meest kleine online interacties is een abonnement nodig.

PlayStation Plus met veel korting

Er is dan ook vaker kritiek geweest op de prijs van PlayStation Plus. Als je de dienst een jaar lang wil gebruiken, dan kost je dat minimaal 60 euro. Betaal je het maandelijks, dan ben je zelfs nog meer kwijt. Gelukkig zijn er vaker acties om PlayStation Plus goedkoper te scoren, maar Sony maakt het nu zelf helemaal bont. Via de PlayStation Store kan je namelijk een jaar lang PS Plus halen met 50 procent korting!
Helaas is er wel een voorwaarde die aan de actie hangt. Ten eerste is de prijs alleen geldig voor het eerste jaar, na twaalf maanden zal de prijs weer 59,99 euro per jaar worden. En ten tweede is de aanbieding alleen voor nieuwe PlayStation Plus-leden. Ben je al een abonnee, dan kan je helaas niet profiteren van deze bizarre actie. Je moet er ook snel bij zijn, want de actie loopt af op 30 augustus.

Elke maand nieuwe games

Naast het ontgrendelen van alle functies in games, biedt PlayStation Plus ook nog andere voordelen. Zo kan je gebruikmaken van unieke kortingen in de PlayStation Store, maar de echte bonus zijn de maandelijkse gratis games. Elke maand kunnen abonnees een paar games kosteloos downloaden en spelen, zolang ze een actief PlayStation Plus-abonnement hebben.

Populair Nieuws