Dune komt ook naar Fortnite toe

News
dinsdag, 19 oktober 2021 om 10:00
dune st 10 jpg sd low copyright c 2020 warner bros entertainment inc all rights reserved photo credit courtesy of warner bros pictures and legendary picturesf1633629723
Fortnite brengt al een tijde bekende films, series of bekende comics naar het digitale slagveld. Nu is het de beurt aan Dune om te schitteren in Fortnite met nieuwe wapens en skins in het bekende spel van Epic Games. Via een lek kunnen we al zien hoe de wapens en skins eruit zien.
De blockbuster-film Dune van Denis Villeneuve zal haar opwachting maken in Fortnite. Tijdens dit evenement kan je wapens, skins, voertuigen en mogelijk een nieuwe map verwachten in de game, aangezien de bekende zandworm ook te zien zal zijn in de game. Het is nog niet zeker of de map komt, maar er zijn vandaag wel wapens en skins gelekt. De wapens omvatten Chani's Makers Hook en Paul's Twinblades. Verder zijn er ook skins van de personages Chani en Paul Atreides.

Wat voor film is Dune?

Dune is een sciencefictionfilm gebaseerd op het gelijknamige boek van Frank Herbert. De film volgt Paul Atreides, die samen met zijn familie op het punt staat om te verhuizen naar de zandplaneet Arrakis. De planeet is de enige plek waar een bijzondere spice te vinden is, die een mensenleven flink kan verlengen, maar ook space travel mogelijk maakt. De spice wordt dan ook gezien als het belangrijkste goed van het universum en sommige families hebben er alles voor over om er de controle over te houden. De film heeft een enorme sterrencast, met acteurs als Timothée Chalamet, Oscar Isaac, Zendaya, Rebecca Ferguson en Jason Momoa.
We weten nog niet wanneer Dune naar Fortnite komt. Er zijn geruchten dat de Dune content komt in de week van de release in de Verenigde Staten. De film zal op oktober 22 uitkomen in de Verenigde Staten. In Nederland is Dune al sinds begin september te zien.

Populair Nieuws