Oscar-winnaar Oppenheimer snel op een Nederlandse streamingdienst te zien

News
dinsdag, 12 maart 2024 om 13:00
oppenheimer cillian murphyf1689591532
Heb je Oppenheimer helemaal gemist in de bioscoop of wil je de Oscar-winnaar nog een keer kijken? Dat komt goed uit, want de film is snel te zien op een Nederlandse streamingdienst.
Er was duidelijk één grote winnaar bij de Oscars afgelopen weekend. Oppenheimer sleepte maar liefst zeven Academy Awards in de wacht, waaronder voor Best Picture, Best Actor (Cillian Murphy) en Best Director (Christopher Nolan). En ook de Nederlandse cameraman Hoyte van Hoytema viel in de prijzen met zijn camerawerk.
De film was namelijk al een grote blockbuster, maar met al die prijzen zullen nog meer mensen zin hebben gekregen om Oppenheimer te kijken. Eén probleem: hij draait niet meer in de Nederlandse bioscopen.
Gelukkig hoef je niet lang meer te wachten als je Oppenheimer wil kijken vanaf je eigen bank of luie stoel. De film is namelijk te bekijken vanaf 21 maart op streamingdienst SkyShowtime.

De vader van de atoombom

In tegenstelling tot de andere films van Christopher Nolan is Oppenheimer een biopic, over J. Robert Oppenheimer om precies te zijn. De film focust op de studie van theoretical physicist en hoe hij het Los Alamos Laboratory leidt tijdens de Tweede Wereldoorlog.
Oppenheimer leidde namelijk het onderzoek naar het maken van een bom om de oorlog te beëindigen. Daarmee werd de wetenschapper de ‘vader van de atoombom’.

Populair Nieuws