‘Dragon Age: Dreadwolf release komt eindelijk dichtbij’

News
maandag, 04 maart 2024 om 11:00
dragon age dreadwolff1683800695
BioWare en EA werken al geruime tijd aan een nieuwe Dragon Age. Het vorige deel is inmiddels 10 jaar geleden uitgekomen en een vierde game is al bijna net zo lang in ontwikkeling. Nu zou de release van Dragon Age: Dreadwolf eindelijk in zicht zijn.
Fans van Dragon Age wachten al heel lang op een nieuwe game. Die is ook in ontwikkeling, maar wordts constant uitgesteld. Journalist Jeff Grubb liet vorig jaar bijvoorbeeld nog weten dat Dreadwolf eigenlijk in 2023 uit had moeten komen, maar dat de release intern was uitgesteld naar begin en later zomer 2024.
Destijds schatte Grubb nog in dat de game uiteindelijk naar 2025 zou worden verplaatst. Maar in een nieuwe aflevering van de Game Mess decides-podcast heeft hij een positiever bericht. BioWare zou er nu vertrouwen in hebben dat de game eind 2024 in de winkel kan liggen.

Dragon Age: Dreadwolf release snel onthuld?

Grubb kon overigens geen specifieke datum noemen voor de release van Dragon Age: Dreadwolf. Maar volgens hem wordt de game mogelijk deze zomer weer getoond. In dat geval wordt de beoogde releasedatum rond die tijd mogelijk ook onthuld.
Uiteraard is het even afwachten wat er klopt van deze beweringen. Grubb is geen onbetrouwbare bron, maar heeft het ook niet altijd bij het rechte eind. Bovendien is er nog genoeg tijd tussen nu en het eind van het jaar om Dreadwolf alsnog uit te stellen.