Dragon Age 4 heeft eindelijk een titel!

News
vrijdag, 03 juni 2022 om 12:45
dragon age dreadwolff1654245599
Het is alweer enige tijd geleden dat we een nieuwe Dragon Age konden spelen. In de tussentijd is er wel een Dragon Age 4 in ontwikkeling geweest, maar dat leek niet echt te vlotten. Nu is er wat schot in de zaak, want de game heeft een titel gekregen: Dreadwolf.
De titel Dragon Age: Dreadwolf zal voor fans een belletje doen rinkelen. Hij verwijst namelijk naar de schurk Solas, ook bekend als de Dread Wolf. Spelers kunnen hem kennen uit de vorige Dragon Age-game, Inquisition.
Ontwikkelaar BioWare geeft aan dat de titel het nodige suggereert over waar het verhaal van de game heen kan gaan. Toch zal het verhaal nog steeds gevormd worden door de speler. Dat was ook in eerdere delen al het geval.
Ondanks dat Dreadwolf teruggrijpt op de vorige Dragon Age hoeven nieuwe spelers zich geen zorgen te maken dat ze de game niet kunnen volgen. De Dread Wolf “zal zich voorstellen wanneer de tijd rijp is”. Je kunt dus gewoon beginnen met Dreadwolf als dit de eerste keer is dat Dragon Age op je radar staat.

Wanneer is de release van Dragon Age: Dreadwolf?

Zoals we al eerder hoorden zal de nieuwe Dragon Age dit jaar niet meer uitkomen. BioWare geeft wel aan dat we in de buurt beginnen te komen van het volgend avontuur. Wellicht kan de game in 2023 uitkomen. Er volgt in ieder geval dit jaar nog meer informatie.

Populair Nieuws