GTA Online pakt flink uit met bizar grote bonussen deze week

News
vrijdag, 03 juni 2022 om 12:00
gta online headerf1631114478
Als je lekker rijk wil worden in GTA Online deze week, dan is het hoog tijd om een enorm jacht te betreden. Rockstar pakt namelijk flink uit met bonussen de komende dagen.
Trek je reddingsvest en bootschoenen maar alvast aan, want deze week is het een goed moment om de zee te gaan bevaren in GTA Online. Voor elke Superyacht Life Mission die je voltooid, krijg je namelijk vier keer zoveel dollar en PR als normaal. En voor het voltooien van de missies Salvage, Icebreaker en D-Day krijg je ook nog eens een bonus van 100.000 dollar.
Heb je de Galaxy Super Yacht nog niet, dan hoef je je geen zorgen te maken. Schaf je tussen nu en 6 juli de superjacht aan, dan kan je profiteren van 50 procent korting. En lukt het je om binnen die tijd alle zes de Superyacht Life Missions te voltooien, dan krijg je ook nog eens een miljoen teruggestort op je digitale rekening.
Houd je je voeten liever droog, dan zijn er ook andere bonussen waar je van kan profiteren. Zo krijg je drie keer zoveel beloningen voor Drop Zone de komende dagen en twee keer zoveel voor de Martin Madrazo Contact Missions. Ondertussen krijg je voor Sell Missions gratis de Pink Bangles en als je je aanmeldt als Associate of Bodyguard zal Rockstar je trakteren op een gratis Pink & Yellow Glow Shades.

Scheuren in nieuwe auto’s in GTA Online

Racemonsters onder ons kunnen daarnaast weer lekker los gaan in de straten van Los Santos. Lukt het je om de top drie te behalen in de Street Races Series drie dagen op een rij, dan zal je Vapid GB200 gratis afgeleverd worden bij je garage. Ook kan je de Pegassi Tezeract, Coil Cyclone en Pegassi Osiris vrijblijvend uittesten op de Test Track.
De Diamond Casino & Resort heeft het podium weer gereserveerd voor een flitsende auto. Ben je de gelukkige winnaar, dan krijg je de iconische sportauto Pegassi Infernus Classic.