'Doctor Strange 3 film in de maak bij Marvel'

News
woensdag, 29 november 2023 om 9:00
doctor strange in the multiverse of madnessf1701189964
Mogelijk kunnen fans uitkijken naar Doctor Strange 3. Volgens insider Daniel Richtman is namelijk een derde film over de superheld in de maak.
Het succes van de Doctor Strange films is enorm. Met een opbrengst van ruim 1,6 miljard dollar voor de eerste twee films. De derde film, wat de trilogie compleet zal maken, zou in 2025 op het witte doek uitgebracht moeten worden. Al is het waarschijnlijk dat de premiere van de film vertraagd zal worden in verband met andere vertraagde projecten van het MCU die in de weg zitten.
Het is nog onduidelijk wat de opzet zou moeten worden van deze aankomende film. Als we geruchten mogen geloven zal de derde film losjes geïnspireerd zijn op de comic genaamd Time Runs Out. In deze comic is te lezen hoe Clea (geïntroduceerd in de laatste Doctor Strange film) de protagonist op gaat zoeken omdat hij een zogeheten ‘incursion’ heeft veroorzaakt in het Multiversum. Dit kan betekenen dat het Multiversum kan vervallen vanwege fouten die Strange heeft gemaakt op zijn reis.

Terugkeer Dr. Strange gepaard met andere comebacks?

Mogelijk kan in deze film een terugkeer worden geïntroduceerd van de originele en overleden originele Avengers. De band van Doctor Strange met de Multiverse zal hier ongetwijfeld wat mee te maken hebben. Zo zouden Iron Man, Captain America en Black Widow een grootse comeback maken, maar waarschijnlijker is dat deze mogelijke terugkeer zal gebeuren in een toekomstige Avengers film (The Kang Dynasty of Secret Wars).