Wordt Silver Surfer in Fantastic Four gespeeld door een vrouw?

News
dinsdag, 28 november 2023 om 17:00
Actrice Anya Taylor-Joy wordt concreet genoemd om een rol van Silver Surfer te spelen in de opkomende Fantastic Four film. Het personage is in de Marvel comics een man.
Dit nieuws werd gemeld door insider Daniel Richtman. Hollywood overspoelt momenteel van speculaties over Anya Taylor-Joy, de gevierde actrice, die mogelijk haar opwachting maakt in Marvel's Fantastic Four. Nadat de mogelijke casting van Pedro Pascal als Mr. Fantastic werd onthuld, richt de schijnwerper zich nu op Taylor-Joy voor de rol van Silver Surfer.
Wat deze roddels extra pittig maakt, is dat Silver Surfer doorgaans als mannelijk personage bekendstaat, maar Marvel lijkt nu te flirten met een vrouwelijke twist door Taylor-Joy in overweging te nemen. De 27-jarige leading lady, bekend van kaskrakers als The Queen's Gambit en The Menu, heeft reeds haar stempel gedrukt op Hollywood.

Veel geruchten over Fantastic Four-cast

Er gaan momenteel veel speculaties rond over de cast van Fantastic Four. Hoewel Pedro Pascal nog niet officieel onthuld is als Reed Richards, de echte naam van Mr. Fantastic, lijkt het wel zo goed als zeker. Zijn casting werd namelijk onthuld door het doorgaans zeer betrouwbare Deadline.
Daarnaast lijkt er ook andere grote namen op de shortlist te staan. Zo zijn er geruchten dat Javier Bardem de villain Galactus (de 'baas' van de Silver Surfer) gaat spelen en Mads Mikkelsen zou gepeild zijn als Dr. Doom.