Dit zijn de optimized for Xbox Series X games (en waar je ze pre-ordert)

  Microsoft heeft onlangs haar Optimized for Xbox Series X-label onthuld. Dit label geeft een hogere framerate en kortere laadtijden bij games aan. Welke games dat zijn lees je in onderstaand overzicht. Daar kun je ze ook gelijk in pre-order zetten.

  De Optimized for Xbox Series X games zijn games die voor de Xbox Series X ontwikkeld zijn. Deze games maken gebruik van de hogere rekenkracht van de next-gen console en hebben kortere laadtijden en hogere framerates (minimaal 60 fps) bij 4K. Daarnaast kan het zijn dat deze games gebruik maken van ray tracing Microsoft hanteert geen specifieke lijst van checks om het label aan games toe te kennen, maar heeft wel al de volgende lijst bekendgemaakt van games met het label.

  Die lijst delen we graag met jullie met, waar het al kan, meteen een link om de game te pre-orderen bij bol.com of Gamemania. Zo heb de de game bij release meteen op de mat!

  Optimized for Xbox Series X games - A tot en met D

  Optimized for Xbox Series X games - F tot en met O

  Optimized for Xbox Series X games - S tot en met Y

  Deze games zullen straks dus het beste draaien op de next-gen console van Microsoft. De pre-order links die we geplaatst hebben zijn voor de Xbox One versie van de game. Zodra Microsoft met haar nieuwe console komt zal je bij deze games via Smart Delivery een upgrade kunnen krijgen naar de Xbox Series X-versie van de game. Daardoor geniet je dus gewoon op het nieuwe platform van de beste game-ervaring die je maar kunt hebben.

  Eerder al maakten wij een overzicht met games die je voor de PlayStation 5 kunt pre-orderen en een overzicht met de PS4 games die een gratis upgrade naar PS5 krijgen. Welke games heb jij in pre-order gezet? Laat het vooral weten in de reacties hieronder!

  Halo Infinite

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.