De gratis Xbox Live Games with Gold van juli 2020 zijn bekend

News
vrijdag, 26 juni 2020 om 10:30
wrc8f1593158862
De Xbox Live Games with Gold van juli 2020 zijn onthuld en bieden ons weer vier toffe titels om gratis van te smullen. Komende maand is er ruimte voor racers die niet vies zijn van een beetje stof en mogen we de straat op in Saints Row 2. Daarnaast mogen we lekker vrolijk platformen in Juju en moeten we ons op hilarische wijze in het zweet werken in Dunk Lords.
Met deze Xbox Live Games with Gold kun je weer flink besparen. In totaal zijn de games namelijk 94,96 dollar waard die je nu in je zak houdt als je een abonnement van Microsoft hebt. Alle games zijn te downloaden voor Xbox One als je een Xbox Live Gold abonnement of een GamePass of GamePass Ultimate abonnement hebt. Zoals altijd zijn twee games (WRC 8 en Dunk Lords) exclusief voor Xbox One beschikbaar en kunnen twee titels (Saints Row 2 en Juju) ook door Xbox 360 bezitters gedownload worden.

Niet alles de hele maand beschikbaar

De Xbox Live Games with Gold titels zijn niet allemaal de hele maand beschikbaar. Alleen WRC 8 is de hele maand juli beschikbaar. Juju is beschikbaar tussen 16 juli en 31 juli, Dunk Lords kun je downloaden tussen 16 juli en 15 augustus en Saints Row 2 is de eerste helft van juli gratis te downloaden.

Populair Nieuws

Laatste Reacties