5 beste Cyber Monday 2023 deals voor PC

Article
vrijdag, 24 november 2023 om 11:30
acvifor header mobile new1f1694162628
Eén van de beste momenten in het jaar om nieuwe games te scoren is Black Friday, zo ook voor PC-spelers. Wij hebben de beste deals voor PC games tijdens Black Friday en Cyber Monday 2023 voor je op een rijtje gezet.

Armored Core VI: Fires of Rubicon

FromSoftware staat natuurlijk bekend als de studio achter de Dark Souls games en de ontwikkelaar heeft de laatste jaren flink ingespeeld op die reputatie. Hoewel ze namelijk meerdere games afgeleverd hebben die niet de naam Dark Souls dragen, zijn ze wel steeds soortgelijke titels geweest. Denk bijvoorbeeld aan Bloodborne, Sekiro: Shadows Die Twice en natuurlijk Elden Ring.
Dit jaar is de studio alleen gekomen met een game zonder zwaarden en magie. In Armored Core VI: Fires of Rubicon mag je namelijk aan de slag met enorme mechs, gewapend met reusachtige machinegeweren, raketten, kanonnen en, oké vooruit, laserzwaarden. Zoals we van FromSoftware gewend zijn mag je het ook opnemen tegen uitdagende bazen.
star wars jedi survivorf1682497221

Star Wars Jedi: Survivor

Het in 2019 uitgekomen Star Wars Jedi: Fallen Order van Respawn Entertainment was een onverwachte hit. De game combineerde elementen uit Dark Souls met wat meer action-adventure stukken, puzzels en natuurlijk het geliefde Star Wars-universum. Het was dan ook een kwestie voordat er een vervolg zou komen.
Eerder dit jaar is dan ook Star Wars Jedi: Survivor verschenen, waarin het verhaal van Cal Kestis verder gaat - inclusief stijlvolle poncho. Ook zijn er meerdere lightsaber-stijlen om stormtroopers en andere vijanden mee te verslaan, zoals een double-bladed lightsaber a la Darth Maul of een lightsaber in elke hand.
De PC-versie van Star Wars Jedi: Survivor kende bij lancering nogal wat problemen. Respawn Entertainment heeft sindsdien alleen hard gewerkt om de meeste problemen op te lossen, waardoor je nu ongestoord van het avontuur kan genieten.
age of empires iv siegef1623841146

Age of Empires IV: Anniversary Edition

Liefhebbers van strategische games komen ook aan hun trekken tijdens Black Friday. Momenteel kan je namelijk voor een mooi prijsje Age of Empires IV: Anniversary Edition scoren. In de Anniversary Edition zit nog meer content dan normaal, waaronder twee nieuwe Civilizations en acht nieuwe maps.
De Age of Empires-reeks ging in 2021 eindelijk weer verder, sinds zestien jaar. In het nieuwe deel kan je weer aan het hoofd staan van verschillende volkeren en daarbij is de game ook zeer historisch accuraat. Elk potje voelt daardoor weer anders aan, want elke Civilization heeft een eigen speelstijl. Je kan daarnaast ook nog eens genieten van meerdere verhaallijnen, aan de hand van legendarische figuren - zoals Jean d’Arc en William the Conqueror.
ea sports fc 24 haaland schotf1695043276

EA Sports FC 24

Elk jaar komt er normaal een nieuw deel uit in de FIFA-reeks, maar daar is dit jaar verandering in gekomen. EA heeft namelijk de samenwerking met FIFA beëindigd, omdat de voetbalbond wel heel erg veel geld vroeg voor het gebruik van de naam. Dat betekent voor de fans gelukkig niet dat er ook meteen een einde is gekomen aan de voetbalgames.
FIFA is namelijk verder gegaan als EA Sports FC, met editie 24 als het allereerste deel in de reeks. Spelers kunnen weer de vertrouwde gameplay verwachten en populaire modi zoals Ultimate Team. En dankzij HyperMotionV spelen en reageren de voetballers realistischer dan ooit. Tijdens Black Friday kan je de voetbalgame nu lekker voordelig scoren.
scja3l1f1671184715

Need for Speed Unbound

Ben je meer van het racen dan het voetballen, dan kan je momenteel ook profiteren van een mooie deal. Momenteel is namelijk Need for Speed Unbound ook in de aanbieding tijdens Black Friday. Ondanks het zachte prijsje is het nieuwste deel in de Need for Speed-reeks niet oud, want de release is minder dan een jaar geleden.
In Need for Speed Unbound mag je aan de slag in de fictieve stad Lakeshore City, dat gebaseerd is op Chicago. Net zoals in de vorige delen in de reeks wordt de focus gelegd op straatraces en daar komt natuurlijk ook de politie bij kijken. Daarnaast kan je flink wat auto’s kopen en die, zoals het met straatraces betaamt, helemaal naar eigen smaak kan aanpassen als het aankomt op onderdelen, kleuren en decals.