Game releases november 2022 - God of War Ragnarok en Pokémon!

Article
dinsdag, 01 november 2022 om 15:30
god of war ragnarokf1671538295
Het is november en november en dat brengt voor gamers vaak veel goeds met zich mee. Dit jaar is niet anders, want we mogen heel wat mooie games verwelkomen in de komende maand. We nemen de game releases van november 2022 even door.
Eén van de grootste releases van november 2022 is vrij vroeg in de maand en je weet waarschijnlijk al welke het is. We hebben het natuurlijk over God of War Ragnarok. Het veelbelovende vervolg op de game uit 2018 ligt op 9 november in de winkel en biedt een gloednieuw avontuur van Kratos en Atreus.
Een dag eerder verschijnt het nieuwste avontuur van Sonic the Hedgehog. Dat brengt vaak wat scepsis met zich mee, maar er gaan toch ook heel wat positieve indrukken rond van Sonic Frontiers. Het wachten tot we zelf kunnen zien hoe een open world Sonic werkt is gelukkig niet al te lang.
Over franchises die open world gaan gesproken: Pokémon Scarlet en Violet kunnen we natuurlijk ook niet onbenoemd laten. Na wat experimenten met deels open werelden in de achtste generatie van de reeks, trapt Game Freak de negende generatie af met een echte open world mainline Pokémon game. Lechonk, Fidough en Farigiraf vinden we dus niet op traditionele routes en we zijn benieuwd waar we ze wel kunnen vinden.
Halloween is inmiddels voorbij, maar we mogen ook in november griezelen met bijvoorbeeld The Chant en de nieuwe Dark Pictures-game. Als je liever wil lachen kun je ook aan de slag met Goat Simulator 3. Humor is ook te vinden in It Takes Two, de Game of the Year-winnaar van vorig jaar, die deze maand zijn opwachting maakt op de Switch.

Wat zijn de game releases van november 2022?

We hebben nog lang niet alle interessante games van de komende maand genoemd. We kunnen proberen om dat alsnog te doen, maar in plaats daarvan maken we er gewoon lijsten van. We durven bijna te beweren dat er voor iedereen wel wat leuks bij zit.

Switch releases

PS4 releases

PS5 releases

Xbox One releases

Xbox Series X|S releases

PC releases

Wat waren de releases van vorige maand?

Je gaat dit jaar waarschijnlijk geen drukkere maand meer vinden als het om games gaat. Mocht het toch allemaal net niet je ding zijn, dan kun je natuurlijk nog een kijke nemen bij de game releases van oktober. Dat is ook een goede zet als je een verlanglijst moet maken voor de Sint of Kerstman en je nog wat meer inspiratie zoekt.