Dit wordt de volgende Netflix serie van Stranger Things-makers

News
vrijdag, 21 april 2023 om 14:00
strangerthings strangerthings4 9 01 53 00 15f1682072589
Matt en Ross Duffer hebben naam gemaakt met Stranger Things. Nu is duidelijk wat de Netflix serie is waar de makers zich na Stranger Things mee gaan bezighouden.
In korte tijd is Stranger Things een waar fenomeen geworden. De show is nu niet alleen één van Netflix’ meest populaire series, maar ook één van de duurste. De serie is zelfs twee keer zo duur om te maken als Game of Thrones. Het einde van Stranger Things zit er alleen wel aan te komen, met seizoen 5 als grote afsluiter.
Netflix wil graag blijven samenwerken met de Duffer Brothers, waardoor de streamingdienst al eerder een nieuwe deal met het duo heeft aangekondigd. Nu is duidelijk waar Upside Down Pictures, het productiebedrijf van Matt en Ross Duffer, zich mee gaat bezighouden na Stranger Things.
De streamingdienst heeft officieel groen licht gegeven voor een show genaamd The Boroughs. Dat meldt onder andere TVLine. Net zoals Stranger Things gaat het om een bovennatuurlijke serie, waarbij de Duffer Brothers optreden als executive producers. Jeffrey Addiss en Will Matthews, de makers van The Dark Crystal: Age of Resistance, worden de showrunners en zijn met het idee voor de serie gekomen.

Waar gaat de nieuwe serie over?

Volgens de officiële omschrijving van The Boroughs speelt de serie zich af in een 'ogenschijnlijk pittoreske gemeenschap van gepensioneerden in de woestijn van Nieuw Mexico’. Een groep van onwaarschijnlijke helden moet samenwerken om ‘een buitenaardse dreiging te stoppen die precies datgene steelt wat ze niet hebben… tijd’.
Het idee voor de serie viel bij de Duffer Brothers meteen in de smaak toen Addiss en Matthews de show pitchten. De broers wisten meteen ‘dat ze iets speciaals in handen hadden’, waardoor de beslissing om de show te maken niet lang op zich heeft laten wachten.

Populair Nieuws