Dit wordt de speciale Red Bull-auto van Verstappen in Miami

News
donderdag, 04 mei 2023 om 9:30
max verstappen rb19 pre season test 2023f1677588608
Fans konden voor de GP van Miami hun eigen RB19 ontwerpen. Red Bull Racing heeft nu onthuld hoe de speciale auto van Verstappen en Perez eruit komt te zien.
Net zoals vorig jaar wordt er flink uitgepakt voor de Grand Prix van Miami. Zo zal Max Verstappen weer gaan rijden met een speciale helm tijdens het raceweekend, maar dat is niet het enige. Red Bull Racing komt namelijk zelfs met een speciale livery op de RB19 aan in de Verenigde Staten.
Het ontwerp is niet gemaakt door de designers van het team, maar door een fan. Red Bull heeft eerder dit jaar fans opgeroepen om hun creativiteit los te laten op de auto en een eigen ontwerp te maken. Het team heeft nu zelf één van de inzendingen gekozen voor de Grand Prix van Miami, die helemaal in de stijl van de stad past. Check hieronder het ontwerp.

Meer speciale ontwerpen voor de RB19

De Grand Prix van Miami is niet de enige race dit jaar dat Red Bull Racing met een speciaal design op de proppen komt. Er zullen namelijk ook nog twee andere races zijn waarbij een unieke RB19 wordt gebruikt.
Wil je zelf los gaan met de Red Bull-auto? Dan kan je hier de template downloaden, je eigen design maken en opsturen naar het team. Je kan niet elk onderdeel van de RB19 aanpassen. Je kan je creativiteit loslaten op de voorvleugel, de sidepods en de achtervleugel.

Populair Nieuws