Lees nu op onze streamingpagina alles over je favoriete films en series!

News
maandag, 22 augustus 2022 om 17:30
streamingf1661179196
Disney+, Netflix, myLum, Pathe Thuis, Prime Video, Apple TV+, HBO Max en zo kunnen we even doorgaan. Het aanbod qua streamingdiensten is énorm en soms zie je wellicht door de bomen het bos niet meer. Er is goed nieuws, want we hebben vanaf nu een speciale streamingpagina waar jij voortaan door het bos wel de bomen kunt vinden ... of simpelweg je favoriete films of series.

Waar vind je de streamingdienst-pagina?

Bovenaan XGN vind je nu groot de digitale knop 'streaming'. Vroeger was dit onze Netflix-pagina, maar het zal niemand ontgaan zijn dat het leven inmiddels mooier is geworden met heel veel diensten. Teveel om op te noemen eigenlijk. Negen diensten staan in het bijzonder groot uitgelicht op deze pagina: Netflix, Disney+, Pathe Thuis, Apple TV+, HBO Max, Prime Video, Viaplay, Videoland en Ziggo. Zodra je op één van de knoppen drukt, krijg je veel meer content te zien. Denk aan de laatste nieuwtjes of misschien wel een top lijstje van bepaalde series in een categorie die volgens ons de moeite waard is. Neem vooral een kijkje!
2022 08 22 streamingpaginaf1661178827
2022 08 22 streamingpagina 2f1661178843
2022 08 22 streamingpagina 3f1661178861

Wat vind ik allemaal op de streamingpagina?

In principe zijn alle streamingdiensten terug te vinden in onze content. Niet elke dienst heeft alleen een eigen grote knop. Wij posten bijvoorbeeld ook over diensten als Picl, Crunchy Roll, Discovery Plus, myLum en SkyShowtime. Als je deze content wilt vinden kun je het beste zoeken in Google op naam van de streamingdienst + XGN tag. Als je dit bij Picl doet, krijg je bijvoorbeeld een resultaat met al onze gemaakte Picl content.
We zullen de komende tijd doorgaan met diverse tips en reviews te posten. Laat vooral in de comments hieronder weten wat voor content jij graag terug zou willen zien op deze pagina of specifiek van welke streamingdiensten. Dan gaan wij kijken wat we voor jou kunnen betekenen!