Dit is wanneer je van Drive to Survive seizoen 6 kan genieten

News
donderdag, 25 januari 2024 om 12:00
max verstappen gp bahrein 2023 2f1678698433
F1-fans moeten nog even geduld hebben voor het nieuwe raceseizoen. Maar voordat het zover is, kunnen ze eerst genieten van Drive to Survive seizoen 6. Netflix heeft nu onthuld wanneer het nieuwe seizoen verschijnt.
Het is ondertussen alweer bijna een traditie geworden. Elke keer dat het Formule 1-seizoen bijna begint, is het eerst tijd voor een nieuw seizoen van Drive to Survive over het afgelopen seizoen. En net zoals de voorgaande vijf jaren is dat ook weer het geval.
Netflix heeft namelijk bekendgemaakt wat we allemaal kunnen verwachten op de streamingdienst in februari en daar valt Drive to Survive ook onder. Op 23 februari zal het nieuwe seizoen verschijnen, dus fans hoeven nog maar minder dan een maandje geduld te hebben.
Net zoals vorig jaar is het nieuwe seizoen relatief vroeg. Waar Drive to Survive namelijk voorheen vaak uitkwam in maart, is dat nu dus al in februari het geval. Dat heeft ook te maken met het aankomende seizoen van de Formule 1. Het nieuwe racejaar gaat namelijk al vroeg van start op 2 maart, met de GP van Bahrein en daarvoor is ook nog de pre-season test.

Langste seizoen in F1 ooit

Dat de Formule 1 vroeg begint is ook met een goede reden. Het wordt namelijk het langste jaar in F1 ooit. Komend seizoen zullen er namelijk 24 races worden georganiseerd. Afgelopen seizoen waren dat er nog ‘slechts’ 22, door het aflassen van de GP van China en Emilia-Romagna.
Hoeveel afleveringen het nieuwe seizoen van Drive to Survive krijgt is nog niet bekend. De kans is alleen zeer groot dat het weer tien zal zijn, want de show heeft tot nu toe elk jaar tien afleveringen gekregen.