Dit is wanneer je Elden Ring kan gaan spelen op releasedag

News
dinsdag, 22 februari 2022 om 9:30
e9zkhagxmaucn5toriginalf1634545077
Liefhebbers van FromSoftware kijken al lang uit naar de release van Elden Ring en zullen dan ook vanaf de eerste minuut met de game aan de slag willen gaan. Dit is wanneer de game ontgrendeld wordt in Nederland op releasedag.
Doorgewinterde fans willen vaak geen minuut missen van een game, helemaal als het gaat om een magische en mysterieuze wereld als The Lands Between. Gelukkig hoeven spelers dan ook niet lang te wachten voordat Elden Ring speelbaar wordt op releasedag in Nederland. Uitgever Bandai Namco heeft namelijk bevestigd wanneer de game ontgrendeld wordt per tijdzone.
Zo kunnen we in Nederland al meteen met Elden Ring aan de slag wanneer de klok middernacht slaat en de kalender 25 februari aangeeft, de dag van release. Als je dan meteen Elden Ring wil spelen, dan moet je er natuurlijk ook voor zorgen dat je de game al gedownload hebt. Gelukkig wordt er een pre-load aangeboden, zodat je voor release al de bestanden binnen kan halen. Daar kan je precies twee dagen voor de release mee beginnen.
Spelers op de Xbox Series X/S en Xbox One hoeven niet tot 23 februari te wachten, zij kunnen nu alvast de pre-load aanzetten. Daarvoor moet je 49,04 GB aan ruimte op je console beschikbaar houden. Op PC zal het gaan om 60 GB aan opslagruimte. Hoeveel ruimte je vrij moet houden op je PS4 en PS5 is nog niet bekendgemaakt door Bandai Namco.

Een magische open wereld in Elden Ring

Met Elden Ring gaat FromSoftware een stapje verder dan haar voorgaande games, door spelers een grote, open wereld aan te bieden: The Lands Between. Tijdens je reis is het de bedoeling om alle shards van de Elden Ring te bemachtigen en de Elden Lord te worden. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, want tijdens het avontuur zal je oog in oog komen te staan met veel en diverse vijanden.

Populair Nieuws