Update - KPN klanten kampen met flinke storing

News
donderdag, 21 september 2023 om 11:56
kpn logo grijs blauw 181130 114213f1589439727
Er lijkt een probleem te zijn bij KPN. Er komen veel meldingen binnen van een storing via Allestoringen.nl. Ook op Twitter zijn er klagende klanten.

Update - KPN Storing lijkt voorbij

De storing bij KPN lijkt voorbij. Het aantal meldingen zit weer op een redelijk normaal niveau. Ook via Twitter zijn er geen verdere klachten meer te zien.
Oorspronkelijk bericht:
Er lijkt storing te zijn bij KPN. Via Allestoringen is een flinke piek van meldingen te zien. In korte tijd gingen de meldingen ruim over de 1000 heen.
Op Twitter zijn er ook klanten die klagen. Op de website wordt bij sommige postcodes inderdaad aangegeven dat er lange storingen zijn. Daardoor kunnen sommige klanten alleen via mobiele data online komen, waardoor je natuurlijk snel door je bundel heen kunt zijn.

Wanneer is de KPN storing voorbij?

Hoewel KPN dus spreekt van lange storingen, lijkt het alweer beter te gaan. Het aantal meldingen op Allestoringen is aan het dalen, al zit het nog niet op een normaal niveau. Uiteraard is het ook mogelijk dat er nog een piek komt. Mocht je nu geen internet hebben, dan kun het altijd later nog eens proberen.
Overigens staat er in sommige regio's onderhoud op de planning voor de nacht van vrijdag op zaterdag. In die periode kun je dus problemen ervaren met KPN diensten. Dat is dan alleen geen storing.