Dit is wanneer Avatar 3 uitkomt in de bioscopen

News
donderdag, 23 november 2023 om 11:30
avatar the way of waterf1700578024
James Cameron, de regisseur achter de extreem succesvolle film Avatar, heeft recentelijk een update gegeven over het langverwachte derde deel van de epische sciencefictionreeks. Nu weten wanneer de film in de bioscoop moet verschijnen.
Na het succes van Avatar: The Way of Water uit 2022, zijn de opnames voor Avatar 3 nu voltooid, wat betekent dat het productieteam zich kan richten op de post-productie. Terwijl fans aanvankelijk hoopten het derde deel eerder te zien, werd de release met een jaar uitgesteld. Nu staat Avatar 3 gepland voor eind 2025, gevolgd door Avatar 4 in december 2029 en mogelijk het laatste deel, Avatar 5, in december 2031. Dat heeft James Cameron gezegd tijdens een interview met het Nieuw-Zeelandse 1News.

Gelukkig lijkt het erop dat verdere vertragingen heel erg onwaarschijnlijk zijn. Cameron benadrukte dat alle opnames dan zijn afgerond, waardoor het team zich de komende twee jaar exclusief op de post-productie kan concentreren. Hij belooft dat het langverwachte derde deel tijdens de kerst van 2025 in de bioscopen zal schitteren.

Wat voor verhaal brengt Cameron ditmaal?

Wat betreft het verhaal van Avatar 3, kunnen fans zich eindelijk verheugen op de introductie van twee nieuwe stammen. De Ash People, een kwaadaardige vuurstam, en de Desert People, een mysterieuze windstam, zullen het rijke universum van Pandora verder verkennen. Na de kennismaking met de Metkayina-waterstam in The Way of Water, belooft Cameron opnieuw de wereld van Avatar nieuw leven in te blezen met de derde film.