Deze schurkachtige Na’vi krijgen we te zien in Avatar 3

News
dinsdag, 07 februari 2023 om 19:00
avatar the way of waterf1673864010
Actrice Oona Chaplin krijgt een plekje in de nieuwe Avatar 3 die in 2024 in première gaat. Er is meer bekendgemaakt over welke rol de Game of Thrones actrice gaat spelen.
James Cameron gaf eerder aan dat er in Avatar 3 ook slechte Na’vi bewoners te zien zullen zijn. Chaplin zal de rol van Zal Varang vertolken, een leider van een slechte Na’vi groep genaamd ‘The Ash People’.
Producent Jon Landau vertelt: “Hier hebben we goede en slechte mensen, zo is het ook bij de Na’vi. Soms zijn mensen zich er niet van bewust hoe slecht ze zijn. Hoe worden die mensen slecht en komen daar dingen bij kijken die we misschien over het hoofd zien?”
avatar el sentido del agua estreno disney plusf1671117779
Cameron liet eerder weten dat er 5 Avatar films op de planning staan, dus we kunnen nog drie films verwachten in de toekomst. Avatar 3 staat op de planning voor 20 december 2024, Avatar 4 zal vanaf 18 december 2026 te zien zijn en het laatste deel zal op de schermen verschijnen vanaf 22 december 2028.
Over het laatste deel zijn al wat gebeurtenissen bekendgemaakt. Zo vertelde Landau dat de Na’vi naar aarde komt in deel vijf.
Landau gaf ook aan dat we een over populatie hebben op aarde en dat we onze natuurlijke hulpbronnen aan het uitputten zijn. “Hiermee willen we niet laten zien waar we onze aarde naartoe brengen, maar meer dat we de richting van waar de aarde naartoe gaat kunnen veranderen.”
Avatar 2 is nog steeds te zien in alle Nederlandse bioscopen.