Dit is waarom Tom Holland goed tegen kritiek kan op zijn nieuwe show

News
dinsdag, 27 juni 2023 om 16:30
the crowded room tom hollandf1687875082
The Crowded Room, de nieuwe show waar Tom Holland in speelt, wordt niet bepaald goed ontvangen. Maar de acteur kan naar eigen zeggen goed tegen de kritiek, dankzij zijn voorkeur voor een bepaalde voetbalclub.
Eerder deze maand heeft Tom Holland verteld dat hij een pauze neemt van acteren, dankzij de intense productie van The Crowded Room. De nieuwe Apple TV+-serie zorgde blijkbaar voor een hoop emoties bij de acteur, die hij eerst moest verwerken. En daar komt nu ook nog eens flink wat kritiek bij, aangezien de show niet erg goed wordt ontvangen. Op Rotten Tomatoes heeft de serie momenteel een score van 31 procent.
De acteur heeft alleen niet zoveel moeite met de kritiek die The Crowded Room krijgt te verduren, ondanks dat hij de hoofdrol speelt in de show. In een interview met Unilad vertelt de acteur hoe dat precies komt.

“Ik denk dat het zijn van een Tottenham-fan een beetje hetzelfde is als The Crowded Room. Het heeft mij weerstand geleerd. Tottenham heeft nog nooit iets gewonnen en de club supporten is enorm moeilijk. Het is geen geheim dat mijn show slechte reviews heeft gekregen, maar ik ben hier vandaag om de show te promoten en ik ben er nog steeds. Ik ben erg veerkrachtig. Het is een goede kwaliteit.”

Holland wenst Tottenham-spelers het beste toe

In het interview kwamen ook nog de favoriete voetballers van Tom Holland ter sprake. Ondanks dat hij fan is van Tottenham Hotspur, hoopt hij dat sterspelers Harry Kane en Son Heung-min vertrekken naar Real Madrid, zodat ze ‘de Champions League kunnen winnen’: “Ga alsjeblieft naar Madrid toe!"