Update - Spider-Man acteur Tom Holland gaat snel weer acteren

News
dinsdag, 13 juni 2023 om 17:00
5 redenen waarom tom holland een geweldige spider man is 152435 1f1668169070
Tom Holland heeft aangekondigd dat hij stopt met acteren. De Engelsman wil na zijn ervaringen op de set van zijn nieuwe serie op Apple TV+ een jaar lang wegstappen van het leven in de schijnwerpers. Na een jaar vervolgt hij zijn carrière als acteur.

Update - Acteerpauze Tom Holland al bijna voorbij

Tom Holland heeft zijn eerdere uitspraken verder opgehelderd. Het nieuws dat hij tijdelijk stopte met acteren kwam ongeveer gelijktijdig met de release van The Crowded Room, waardoor op veel plaatsen te lezen was dat Holland een pauze nam door de negatieve recensies van de serie en dat de pauze dus net begon. Maar zoals hieronder al te lezen is, was het de productie en niet de ontvangst van The Crowded Room die Holland naar een pauze stuurde.
Die productie was al veel eerder afgerond en Holland legt nu bij Live with Kelly and Mark uit dat zijn pauze dan ook al een tijdje bezig is (via Variety). De afgelopen acht maanden hoorden al bij het tussenjaar van de acteur. Dat betekent dat Hollands acteerpauze nog ruim voor het einde van dit jaar is afgelopen.
Oorspronkelijk bericht:
De acteur die naam maakte als Spider-Man in de Marvel Cinematic Universe-films, te beginnen met Captain America: Civil War. Sinds die film in 2016 is de Brit een grote ster geworden en binnenkort speelt hij dan ook in gloednieuwe Apple TV+ The Crowded Room.
Het is door de intense productie van The Crowded Room dat de Engelsman heeft besloten zijn carrière als acteur op pauze te zetten voor een jaar. Zo laat hij in een interview met Extra weten.

The Crowded Room brak Tom Holland

"Dat was zeker een lastige tijd", begint Holland over zijn tijd bij de productie van de nieuwe Apple TV+ serie. "We ontdekten bepaalde emoties die ik zeker nog nooit eerder ervaren heb. En dan daarbovenop was ik ook nog producent en hield ik me bezig met de dagelijkse problemen die bij iedere filmset komen kijken. Dus dat zorgde alleen maar voor meer druk."
Holland vervolgt: "Hard werken is iets waar ik bekend mee ben. Ik heb mijn hele leven geleefd met het idee dat hard werken goed is, maar deze serie brak me wel. Er is een tijd gekomen waarin ik even pauze moest nemen en er vandoor moest. Toen ben ik naar Mexico gegaan voor een week, naar het strand en heb ik me even stil gehouden. Nu ga ik een jaar de tijd nemen en dat komt allemaal door hoe moeilijk de show voor me was."
Dit bericht is bijgewerkt op 13 juni 2023.