Gratis naar de Pathé gaan in Amsterdam gebeurt op een hele vreemde manier

News
woensdag, 05 juni 2024 om 22:00
2022 03 10 popcornf1646924505
Bij de Pathé van Amsterdam Arena is iets vreemds gebeurd. Daar is een jongeman gratis naar de film gegaan, nadat hij zich voordeed als boom. Sam Fisher is helemaal niets bij…
Het is ongelooflijk. Je speelt weleens games waarbij je dan veel stealth (sluipend) te werk moet gaan, denk bijvoorbeeld aan de Splinter Cell-reeks met Sam Fisher in de hoofdrol. In meer kinderlijke games moet je soms je ‘gewoon’ verstoppen door bijvoorbeeld een doos over je heen te doen en dan langzaam bewegen wanneer anderen je niet zien.

Komisch filmpje op Facebook

Dat doet denken aan een filmpje van Punablog dat online is opgedoken waarin te zien is hoe iemand zich als boom uitdost en zo de Pathé van Amsterdam Arena naar binnen gaat. Het is een grappige video om meerdere redenen
  • De boom wordt steeds verplaatst
  • Het alarm gaat af, maar de dader wordt niet gevonden
  • De boom gaat de roltrap op
We sporen niet aan om dit zelf na te gaan doen, maar wél om de video te bekijken.

Waarom ziet het personeel niets?

De reacties zijn in ieder geval lovend. Zo schrijft iemand bijvoorbeeld: ‘Zometeen is er een heel bos op de roltrap’
De vraag is wel hoe niemand dit van het personeel heeft kunnen opmerken. Al heeft iemand daar op Facebook een antwoord op: ‘Alleen in Amsterdam mogelijk, het personeel is te druk met zichzelf ’.

Zo kun je ook gratis naar de film

Wist je dat je elke week kans maakt op te gekke prijzen bij ons? Elke week hebben we namelijk de Reageer en Win waarbij je kans maakt op toffe items, zoals tickets voor de bioscoop. Dan hoef je je niet te verkleden als boom of gekke acties uit te voeren, maar kun je gewoon legaal naar binnen. Handig, toch? Dus vergeet niet mee te doen!

Populair Nieuws