Dit is hoeveel de Tinder Swindler vraagt voor een promobezoekje

News
dinsdag, 01 maart 2022 om 14:30
ts unit 105f1644315135
Netflix heeft met de documentaire The Tinder Swindler weer een grote hit gescoord. De hoofdpersoon van deze docu, Simon Leviev, weet daar ook zijn slaatje uit te slaan. Clubs van over de hele wereld willen hem boeken voor een promobezoekje, en dat doet hij natuurlijk niet gratis.
Nachtclubs in onder andere de Verenigde Staten, Duitsland en Mexico hebben volgens TMZ Simon Leviev, de titulaire Tinder Swindler, benaderd voor een promobezoekje. Leviev zou daar maar liefst 20.000 dollar voor hebben gevraagd. Het grote bedrag is niet zijn enige eis. Ook wil hij namelijk een privéjet naar de club toe, een suite in een vijfsterrenhotel, twee beveiligers, een auto met chauffeur en een gereserveerde tafel inclusief onbeperkt drank tijdens zijn bezoek.
Leviev is duidelijk nog niet klaar om zijn extravagante levensstijl op te geven. Nu hij door Tinder is verbannen en wereldwijd bekend is, lijkt hij dus op een andere manier te proberen aan zijn geld te komen. Of de clubs hiermee akkoord gaan is nog niet bekend.
Hoewel Leviev met de documentaire zijn zakken probeert te vullen, is hij niet bepaald blij met de film. In een interview met Inside Edition ontkent hij een fraudeur te zijn en beweert hij dat hij een legitieme zakenman is die door in 2011 bitcoin te kopen zijn fortuin heeft opgebouwd.

‘’Ik was verbaasd hoeveel vrouwen me wilden en hoeveel aanboden om te reizen om me te ontmoeten zonder me te kennen,’’ aldus Leviev. ‘’Ik ben niet dit monster dat iedereen van mij heeft gemaakt.’’

De vrouwen zijn volgens hem niet opgelicht en hij zou zich ook nooit hebben voorgedaan als de zoon van een diamantmagnaat.

Netflix aangeklaagd wegens The Tinder Swindler

Vorige week kwam de Netflix-documentaire ook al in het nieuws, omdat de bodyguard van Leviev het bedrijf aanklaagt. De man, genaamd Piotr, beweert dat Netflix zijn reputatie heeft geschonden door te suggereren dat hij op de hoogte was van Levievs oplichtingspraktijken.
Hij eist dat de streamingdienst de documentaire offline haalt en excuses aanbiedt. Daarbovenop vraagt hij nog een schadevergoeding van omgerekend vijf miljoen euro.

Populair Nieuws

Laatste Reacties