Call of Duty Vanguard heeft audio problemen, spelers steken de draak

News
vrijdag, 24 september 2021 om 10:30
call of duty vanguardf1632233749
De problemen voor Call of Duty Vanguard houden voorlopig niet op. In de beta blijkt namelijk dat de audio niet helemaal is zoals het zou moeten zijn. Op Reddit worden er ondertussen grappen gemaakt over de staat van de game.
De Call of Duty games kunnen elk jaar rekenen op een enorm leger aan fans die niet kunnen wachten om met de titels aan de slag te gaan. Dat betekent natuurlijk ook dat er van tevoren goed moet worden getest, zodat er geen onverwachte problemen opduiken bij lancering. Daarom is Sledgehammer Games de laatste dagen bezig geweest om Call of Duty Vanguard te testen door middel van een beta.
Het is maar goed dat de ontwikkelaar dat heeft gedaan, want de shooter heeft te maken met een aantal problemen. Zo wordt er nu ook geklaagd over de audio van de game. Volgens spelers klinkt het geluid dof of weggemoffeld en niet zo explosief en levendig als bij de voorgaande games.
Op Reddit worden er nu ook grappen over gemaakt, zoals de post waarin wordt geclaimd dat het geluid juist historisch accuraat is. Wij horen wat de soldaten zullen horen, omdat in 1945 veel manschappen gehoorschade hebben opgelopen door al die explosies en andere oorverdovende geluiden.

Meer problemen voor Call of Duty Vanguard

Maar naast de problemen met de audio, waar volgens Sledgehammer Games aan wordt gewerkt, zijn er nog meer dingen die de ontwikkelaar zorgen zullen baren. Zo klagen er veel spelers dat Call of Duty Vanguard nu al wordt overspoeld met cheaters. Dat is opvallend, omdat er juist recent een nieuw systeem is gekomen wat cheaten in de Call of Duty games moet voorkomen. Ook in Call of Duty Warzone zijn cheaters namelijk een groot probleem.
Sledgehammer Games heeft dus nog flink wat werk voor de boeg en heel veel tijd heeft de ontwikkelaar ook niet meer. Call of Duty Vanguard zal namelijk uitkomen op 5 november 2021 voor de PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series X en S en PC.