Check nu onze PC Game Pass hub voor unieke content en het laatste nieuws!

News
dinsdag, 29 maart 2022 om 13:00
pc game pass gamesf1648052750
Als je niks wil missen omtrent de geliefde dienst PC Game Pass, dan zit je bij XGN.nl helemaal goed. In samenwerking met Microsoft lanceren wij namelijk een speciale hub, waar wij jullie op de hoogte zullen houden van al het nieuws en jullie verwennen met unieke content.
Gamen staat altijd al bekend als een vrij dure hobby. Voor een gloednieuwe game ben je immers al snel zes of zelfs zeven tientjes kwijt. Maar Microsoft heeft bewezen dat gamen helemaal niet zo duur hoeft te zijn. Met PC Game Pass krijg je namelijk voor slechts tien euro in de maand toegang tot een enorme bibliotheek aan games én een lidmaatschap voor EA Play. En als je de dienst wil uitproberen, hoef je maar één euro te betalen voor een hele maand!
Het gaat daarbij niet om demo’s of alleen maar oude games, de titels op PC Game Pass zijn stuk voor stuk volledige games en first party games verschijnen dag één meteen op de dienst. Kan je bijvoorbeeld niet wachten op de release van Starfield later dit jaar, dan kan je de gloednieuwe RPG van Bethesda meteen op launch day spelen.

Mis niks van de PC Game Pass

Microsoft voegt geregeld nieuwe titels toe aan PC Game Pass. Via de nieuwe hub zullen wij jullie op de hoogte houden van alle nieuwe games die abonnees kunnen spelen, maar dat niet alleen. Door zo’n enorme berg aan games is het soms lastig te bepalen wat je precies wil spelen, maar ook daarbij zullen we jullie helpen, door de toppers op de PC Game Pass uit te lichten.
Ben je dus abonnee van de PC Game Pass of heb je de dienst op het oog, houd dan de speciale pagina goed in de gaten, zodat je van alles op de hoogte blijft!