Disney+ samenwerking met Xbox Game Pass onderweg?

News
maandag, 09 november 2020 om 14:30
the mandalorian seizoen 2 trailer 4f1600182801
Het ziet er naar uit dat Xbox Game Pass en Disney+ binnenkort samen gaan werken. Op Twitter deelt het Xbox Game Pass-account een foto van The Mandalorian. Daarbij wordt gesteld dat de foto niet zonder reden geplaatst wordt.
Bovenstaande foto heeft het Xbox Game Pass-account gebruikt voor de niet zo subtiele promotie. Wat er precies in het verschiet ligt, is nog onduidelijk. Speculaties vliegen rond op het web over dat het mogelijk een samenwerking tussen Disney+ en Xbox Game Pass betreft. Het zou om gratis Disney+ gaan die bij aankoop van Xbox Game Pass, maar daarover is nog niets bevestigd.
Anderen denken dat de foto iets te maken heeft met de komst van Star Wars Jedi: Fallen Order. De titel van Respawn Entertainment uit 2019 komt op 10 november immers naar Xbox Game Pass. Toch zou een foto van de game zelf dan meer voor de hand liggen.
xbox game passf1628271615

Xbox Game Pass maakt de Series X

Via Xbox Game Pass heeft Microsoft een goede manier gevonden om de Xbox Series X wat aantrekkelijker te maken. De lancering die op 10 november gepland staat, komt immers zonder grote exclusieve titel. Daarmee is de console afhankelijk van third-party games en goede services.