Black Ops Cold War campaign story onthuld

  De lekkende emmer rondom Call of Duty: Black Ops Cold War heeft zojuist een nieuw gaatje erbij gekregen. Gamers zijn er namelijk achtergekomen dat de Black Ops Cold War campaign een direct vervolg is van de originele Black Ops-game. Veel gamers dachten in eerste instantie dat Cold War een reboot wordt van Black Ops.

  Black Ops Cold War campaign is een vervolg op originele titel

  Het lek is ontdekt in de Modern Warfare game files, waar een omschrijving voor de Black Ops Cold War campaign te zien is. De Black Ops Cold War campaign gaat het directe vervolg op de originele Black Ops-game vertellen. Hier werd al over gespeculeerd, maar officieel uitsluitsel werd nog niet echt gegeven.

  Black Ops Cold War plaatst je in de Koude Oorlog aan het begin van 1980. Hier zullen we in ieder geval verschillende historische karakters gaan zien. Wie dat precies gaan zijn is alleen nog niet bekendgemaakt. Zoals we in de trailer van de Black Ops Cold War campaign zagen, is het vrijwel zeker dat we in ieder geval Yuri Bezmenov gaan terugzien.

  Niet alleen Yuri is terug in de Cold War campaign

  Naast Yuri zien we ook meerdere geliefde personages terug in de Black Ops Cold War campaign. Zo zal Frank Woods een speelbaar karakter worden in de campaign en zullen Jason Hudson en Alex Mason terugkeren. Laten we in ieder geval hopen dat we niet weer met de vraag worden overdonderd: 'What are the numbers Mason?!'.

  Naast de 'good guys' is de naam van de antagonist ook te zien in het lek. De rol van grote slechterik zal nu worden gespeeld door 'a shadowy figure named Perseus'.

  Call of Duty: Black Ops Cold War

  Verkijgbaar vanaf 2020

  Meer over deze game
  x

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.