Disney+ verwijdert acteur Armie Hammer uit serie

News
donderdag, 22 april 2021 om 16:00
disney plus nederland nu beschikbaar en tijdelijk gratis 154498 1f1620124486
Er spelen al lange tijd geruchten rondom acteur Armie Hammer. Hierdoor nemen veel studio's en bedrijven afstand van hem, zo ook Disney+. Waar heeft de streamingdienst Armie Hammer nu uit verwijderd?
De beschuldigingen die boven het hoofd van Armie Hammer hangen zijn onder andere het discussiëren van kannibalisme, waar hij zegt dat hij een kannibaal is en andermans bloed wil drinken. Maar, volgens verschillende beschuldigingen, besprak hij ook met een aantal mensen in Instagram DM’s dat hij verschillende seks-gerelateerde dingen wil uitvoeren met die specifieke personen.
Nu de beschuldigingen tegenover de acteur steeds groter worden, nemen verschillende organisaties afstand van hem, zo ook Disney+.

Disney+ verwijdert acteur Armie Hammer hier uit!

Alle vijf seizoenen van de National Geographic serie Running Wild With Bear Grylls staan op dit moment op streamingdienst Disney+. Toch ontbreekt de vijfde aflevering van seizoen vijf, waar Armie Hammer zijn opwachting in maakte.
In deze aflevering verscheen de acteur, waar Armie samen met Bear op zoek ging naar een onderwatergrot dat door smokkelaars gebruikt zou worden. In deze aflevering bevecht Armie Hammer zijn angst voor hoogtes en probeert een paar lokale specialiteiten. Toch neemt de aflevering een plotse wending wanneer hij in het midden van de missie gekaapt wordt.
Bekijk hier een stukje van Armie’s aflevering:
Alhoewel dit er allemaal spannend uitziet, heeft Disney+ besloten de aflevering te verwijderen van de dienst, vanwege de recentelijke beschuldigingen die op dit spelen.
Een andere film van de acteur genaamd Death on the Nile is vertraagd door Corona naar volgend jaar. Het lijkt erop dat Hammer uit steeds meer projecten gehaald wordt, wat niks positiefs zal betekenen voor de verdere loop van zijn carrière.

Populair Nieuws