Disney+ Original nu wel erg snel verwijderd

News
donderdag, 06 juli 2023 om 10:30
disneylogof1632855639
Disney+ is de laatste tijd niet altijd positief in het nieuws. De dienst heeft namelijk een groot aantal Original films en series verwijderd, die nu nergens meer te zien zijn. In de meeste gevallen waren het niet de allernieuwste titels, maar nu is een film wel erg snel verwijderd.
Als je nog van plan was om de film Crater te kijken, kun je dat maar het beste uit je hoofd zetten. De Disney+ Original is kort geleden van de dienst verwijderd. Het pijnlijke is dat de film er nog maar 48 dagen op stond (via The Independent).
het verwijderen van films en series is iets dat meer streamingdiensten momenteel doen om te bezuinigen. Het kost geld om content op een dienst te laten staan en als een film niet goed genoeg wordt bekeken, kan hij al snel meer kosten dan hij oplevert. Helemaal als content geen nieuwe abonnees lijkt te trekken loopt hij groot risico om verwijderd te worden.
Voor een bedrijf dat winstgevend wil zijn is het dus een logische zet om een film of serie die niet veel oplevert te verwijderen. Maar dat wil niet zeggen dat zo’n beslissing op veel begrip kan rekenen. Op Twitter noemen kijkers het één van de beste recente Disney-films met potetntie om een cult-klassieker te worden, terwijl anderen onder de indruk zijn van de trailer en teleurgesteld zijn pas iets over deze film te horen nu hij verwijderd is.

Waar gaat Crater op Disney+ over?

Crater volgt een groep vrienden die in het jaar 2257 in een maankolonie wonen. Voordat ze permanent moeten verhuizen naar een andere kolonie besluiten ze op onderzoek te gaan naar een legendarische krater. Dat avontuur loopt niet helemaal op rolletjes.

Populair Nieuws