Disney+ onthult Feyenoord documentaire trailer

News
dinsdag, 20 juli 2021 om 10:00
disney2f1617204978
Disney+ heeft de eerste Feyenoord documentaire trailer uit de doeken gedaan. De reeks, Dat Ene Woord - Feyenoord genaamd, moet later deze zomer nog verschijnen op de streamingdienst. De docu geeft een blik achter de schermen bij de Rotterdamse club.
Dat Ene Woord - Feyenoord is de naam van de reeks die vanaf 1 september verschijnt op de streamingdienst van Disney. De serie neemt het coronaseizoen van de Rotterdamse club onder de loep waarbij een exclusief kijkje in de keuken wordt gegeven. Zo ga je als kijker mee de kleedkamer in, maak je de vergaderingen mee en zie je hoe de spelers het afgelopen seizoen ervaren hebben.
De trailer toont onder andere hoe Dick Advocaat, de trainer van de club vorig jaar, in de kleedmaker vorig jaar soms tekeer moest gaan. Ook wordt duidelijk hoe COVID-19 voor een financiële klem heeft gezorgd bij de club. Opvallend is dat ook aanvoerder Steven Berghuis uitgebreid in beeld komt via de beelden. De sterspeler van Feyenoord maakte afgelopen week de overstap naar aartsrivaal Ajax.
Check de eerste Feyenoord documentaire trailer hieronder

Feyenoord documentaire trailer belooft exclusief kijkje

De serie voor Disney+ kwam vorig jaar al in opspraak doordat de serie een exclusief kijkje in de keuken moet geven bij één van de grootste clubs van Nederland. Disney+ is voor de docureeks dan ook een samenwerking aangegaan met ESPN, tevens één van de merken van Disney.
Dat Ene Woord - Feyenoord is vanaf 1 september te zien op Disney+. Daarmee komt de serie een stukje later dan oorspronkelijk gepland. Eerst was 27 augustus namelijk de dag waarop de serie werd verwacht.