Disney is Boba Fett 'vergeten te bellen' voor The Mandalorian seizoen 3

News
woensdag, 26 april 2023 om 10:30
Boba Fett zou eigenlijk een rol krijgen in The Mandalorian seizoen 3. Maar volgens de acteur zijn Disney en Lucasfilm hem vergeten te bellen.
Aan het einde van The Mandalorian seizoen 2 werd The Book of Boba Fett aangekondigd, een serie die in het teken zou staan van de bekende premiejager uit de Star Wars-films. Uiteindelijk draaide de show niet alleen om Boba Fett, maar gingen er ook een aantal afleveringen over Din Djarin, de protagonist uit The Mandalorian.
Het zou dan ook eerlijk zijn geweest om Boba Fett wat extra screentime te gunnen in The Mandalorian seizoen 3. Dat was oorspronkelijk ook de bedoeling, vertelt acteur Temuera Morrison tijdens een Q&A bij de SUPANOVA Comic Con. Zo meldt MSN. Blijkbaar is de acteur vergeten door Disney en Lucasfilm.

“Het was de bedoeling dat ik in The Mandalorian seizoen 3 zou zitten, maar niemand heeft mij gebeld. Ik was aan het wachten bij de telefoon in Nieuw-Zeeland, aan het wachten en klaar om het op te geven.”

Komt Boba Fett nog terug?

Het is nu de grote vraag of de bekende premiejager nog een rol krijgt in The Mandalorian. Morrison heeft daar geen antwoord op, omdat hij dat zelf ook nog niet weet. De acteur denkt dat het ook komt door de veranderingen die er momenteel gaande zijn bij Disney. De ‘nieuwe’ CEO Bob Iger haalt namelijk flink de bezem door het bedrijf heen, waardoor er al veel ontslagen zijn gevallen.
Vorige week is de laatste aflevering van The Mandalorian seizoen 3 uitgezonden. Het hele seizoen is nu te zien op Disney+.