Epic Games geeft geliefde Star Wars game gratis weg!

News
donderdag, 24 november 2022 om 17:00
epic gamesf1645113725
Wekelijks geeft Epic Games gratis games weg. Deze week brengt Epic Games ons naar een sterrenstelsel ver, ver weg, een lange tijd geleden.
Yes! Het is weer donderdag en dat betekent een gratis game in de Epic Games Store! Deze week is dat er eentje die je niet wil missen, het is één van de beste Star Wars games van de afgelopen jaren!
Wekelijks geeft Epic Games één of meer games gratis weg in de Store en daar hoef je helemaal niets voor te doen!
star wars squadronsf1601608722

Star Wars: Squadrons

De gratis game van deze week brengt ons terug naar lang geleden. Niet alleen omdat Star Wars zich nu eenmaal 'a long time ago' afspeelt, maar ook omdat Star Wars Squadrons de gouden tijden van de X-Wing en Tie-fighter gameseries doet herleven. Deze gameserie stamt al uit de vorige eeuw en bestaat uit een serie games waarin het vliegen met de iconische ruimteschepen van de Rebellen en de Galactic Empire centraal staat.
De gameserie stonden bol van de ruimtegevechten zoals je die uit de films kent en bood zelfs multiplayer gevechten van epische proporties aan. Het is lang stil gebleven rond deze gameserie en Star Wars Squadrons pakt de draad op magistrale manier weer op. Squadrons brengt dezelfde adrenalinestoot bij het snel om je as draaien, de turbo-boost inzetten en vijanden aanvallen als voorheen, maar dan op moderne hardware met moderne graphics.
Star Wars Squadrons vindt plaats na de gebeurtenissen van Return of the Jedi en kent een single player verhaal over het gevecht tussen The New Republic en The Empire.
Heb je Star Wars Squadrons tot nu toe gemist, dan is dit je kans, Epic Games geeft de game de hele week gratis weg.

Gratis games in de Epic Games Store

Fans van gratis games zonder abonnement zijn goed af bij Epic Games. Epic geeft al tijden wekelijks gratis games weg en daar hoef je niets voor te doen. In tegenstelling tot veel abonnementsvormen als Amazon Prime, PlayStation Plus, Games with Gold en Humble Choice zijn de games echt helemaal gratis en blijven ze zonder enige abonnementsvorm van jou.
Naast de wekelijkse gratis games heeft Epic nog veel meer games die je gratis kan scoren. De Epic Games Store heeft ook een grote lijst games die altijd gratis te spelen zijn. Hieronder zitten bekende namen als Rocket League, Paladins, Smite, Genshin Impact, Neverwinter, Fortnite, World of Warships, Trackmania en League of Legends. De complete lijst gratis games vind je hier.
Let op: je kan de gratis games alleen in de periode tussen donderdag 17.00 uur en precies een week erna claimen, maar de game is en blijft daarna voor altijd in je account en gratis te spelen. Je hoeft de game niet eens te downloaden of te spelen, als je de game in de gratis periode claimt is hij daarna op elk moment te downloaden uit de Epic Games Store.

Populair Nieuws