Dikke bonussen voor Bounty Hunters in Red Dead Online deze maand

News
woensdag, 30 november 2022 om 16:30
red dead online bounty hunter weekf1610529250
Een nieuwe maand staat voor de deur en dat betekent dat het ook weer tijd is voor nieuwe bonussen en voordelen in Red Dead Online. In december kunnen met name Bounty Hunters profiteren van de update.
Ondanks dat de koude maanden zijn begonnen, is het aan te raden voor Bounty Hunters in Red Dead Online om de deur uit te gaan. In december kunnen ze namelijk veel geld verdienen met het oppakken van criminelen in het Wilde Westen.
Voor het voltooien van Legendary en Infamous Bounty Hunter Missions krijg je nu namelijk drie keer zoveel goud, XP en dollars. En als het je lukt om drie verschillende Legendary Bounties te voltooien, krijg je ook een speciale versie van de Folwell Hat. Ook andere spelers zijn een mooi doelwit, want voor Player Bounties krijg je tot 2 januari drie keer zoveel Character en Role XP.
Ben je nog geen Bounty Hunter, dan kan je je carriere beginnen bij de Sheriff’s Office in Rhodes. En als je als lekker bezig bent en naar het volgende niveau wil gaan, dan is nu het goede moment daarvoor. Je kan de Prestigious Bounty Hunter License nu namelijk voor tien goudstaven minder aanschaffen.

Meer bonussen in Red Dead Online

Heb je even geen zin om criminelen op te pakken, dan zijn er ook andere manieren om je zakken te vullen in Red Dead Online. De populaire co-op modus Call to Arms levert deze maand namelijk drie keer zoveel ervaringspunten en dollars op. En je kan ook juist het criminele pad opgaan, want de Covington Emerald Opportunity levert nu het dubbele aantal beloningen op.
Net zoals voorgaande jaren zullen de feestdagen ook uitgebreid gevierd worden in het digitale Wilde Westen, maar die bonussen gaan pas later deze maand in.