Diablo 4-spelers krijgen naam op standbeeld

News
maandag, 29 mei 2023 om 11:30
activision blizzard rechtszaakf1675693351
Blizzard heeft aangekondigd dat spelers van Diablo 4 die de uitdaging durven aan te gaan in de 'hardcore'-modus, een buitengewone kans krijgen om hun naam op een standbeeld te laten vereeuwigen. Zo zullen namelijk de eerste 1000 spelers die level 100 bereiken worden ‘vereerd’ op het standbeeld.
Deze aankondiging werd gedaan via een tweet op het Twitter-account van Diablo, waarin de wedstrijd 'Diablo 4 Hardcore Victories' werd geïntroduceerd. Spelers worden uitgedaagd om hun vaardigheden te testen en de Hardcore-modus van het spel aan te gaan. In deze Hardcore-modus wordt het personage van spelers die doodgaan onmiddellijk verwijderd, wat betekent dat ze helemaal opnieuw moeten beginnen vanaf niveau 1.
De wedstrijd blijft open tot september of totdat het begeerde aantal van 1000 spelers de mijlpaal heeft bereikt. Om deel te nemen, dienen spelers aan specifieke vereisten te voldoen en een openbare tweet te sturen naar het @Diablo-account, inclusief de hashtag #Diablo4Hardcore. Daarnaast moeten ze hun volledige Battle.net BattleTag vermelden en bewijsmateriaal in de vorm van foto's of video's toevoegen waaruit blijkt dat ze level 100 hebben bereikt en de indrukwekkende titel van "Tempered Champion" hebben verdiend. Let op: Blizzard zal geen ongepaste of aanstootgevende BattleTags accepteren.
  • Wist je dat XGN elke vrijdag een reageer & win heeft waarbij je kans maakt op te gekke prijzen? Deze week zijn dat kaartjes voor Spider-Man Across the Spider-Verse en goodies

Meer acties rondom Diablo 4

Deze wedstrijd is onderdeel van de marketingcampagne voor de release van Diablo 4. Er zijn andere opvallende acties, zoals een chocolaterie geopend door demon Lilith in Londen en merchandise met Diablo-thema.
Het is nog niet bekend hoe het standbeeld er precies uit zal zien, hoe groot het zal zijn of waar het zal worden geplaatst.