Reageer en Win: Spider-Man Across the Spider-Verse bioscoopkaartjes en goodies

Article
vrijdag, 26 mei 2023 om 17:30
spider man across the spider verse ov st 1 jpg sd high copyright 2023 ctmg inc all rightsf1685111168
Er komt niet alleen een nieuwe Spider-Man game aan, de geliefde superheld is binnenkort ook weer in de bioscoop te zien. Om dat te vieren geven we in de Reageer en Win deze week bioscoopkaartjes en goodies van Spider-Man Across the Spider-Verse weg!

Winnaars afgelopen week

Vorige week gaven we bioscoopkaartjes voor Renfield weg. Daarvoor moesten jullie op drie verschillende artikelen reageren.
De winnaars van Renfield zijn geworden... hernieuw, T_bird_73 en Roy06!
Van harte gefeliciteerd! De winnaars kunnen een mailtje sturen naar [email protected] en dan zorgen wij dat de prijs naar je wordt opgestuurd.

Reageer en Win - Spider-Man Across the Spider-Verse

Spider-Man is één van de meest populaire superhelden en het is dan ook niet zo vreemd dat hij vrij vaak voorbij komt. Zo kunnen we later dit jaar genieten van Marvel's Spider-Man 2, maar vanaf 1 juni is hij ook weer te zien in de Nederlandse bioscopen. Dan komt namelijk Spider-Man Across the Spider-Verse uit, het vervolg op het geprezen Spider-Man Into the Spider-Verse.
Deze keer slingert Miles Morales weer door het multiversum heen, waar hij het op moet nemen tegen zijn sterkste tegenstander tot nu toe. Gelukkig kan hij op hulp rekenen van Gwen Stacy en een heel team aan Spider-People uit andere universa.
Wil je het nieuwe avontuur van Spider-Man in de bioscoop zien, dan hebben we goed nieuws voor je. Wij geven namelijk drie pakketten van Spider-Man Across the Spider-Verse weg in de Reageer en Win van deze week, met daarin twee bioscoopkaartjes, een fles en playing cards!
Om kans te maken moet je de standaard regels volgen. Dat betekent dat je in de komende week drie keer moet reageren op verschillende artikelen en in de reacties hieronder. Uiteraard mag je ook meer comments plaatsen.
Het loont daarnaast ook om het Twitch-kanaal van XGN te volgen en erop te abonneren. Als subscriber maak je namelijk voor veel prijsvragen extra veel kans om te winnen!
spider man across the spider verse ov ps 1 jpg sd high copyright 2023 ctmg inc all rights 1f1685111433

Like en volg ons op Facebook, Twitter & Instagram!

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws en nieuwe acties zoals deze? Vergeet ons dan niet te liken op Facebook en om ons te volgen op Twitter en Instagram! Let op: je kunt alleen meedoen met een geregistreerd account, je kunt een account aanmaken door hier te klikken. Voor het ontvangen van fysieke prijzen dien je inwoner van Nederland te zijn (of een Nederlands adres te hebben waar de prijs heen gestuurd kan worden).

Populair Nieuws