Diablo 4 is nu tijdelijk gratis te spelen

News
vrijdag, 27 oktober 2023 om 10:30
diablo 4f1655057459
Deze zomer konden fans na zo’n tien jaar eindelijk aan de slag met Diablo 4. Wie nog twijfelt over de game kan hem nu een tijdje gratis spelen. Er is een proefversie beschikbaar via Battle.net.
Komend weekend is het laatste weekend voor Halloween en als je een enge game zoekt, kun je nu gratis beginnen aan Diablo 4. Tot maandag 30 oktober hoef je niets te betalen om de game te proberen. Als je de pagina van de game bezoekt op Battle.net zie je onder de “Buy Now” optie een knop om een gratis proefversie te installeren.
Die versie is geen demo met één of twee gebieden uit de game. Je kunt de hele wereld van Diablo 4 verkennen. Er is wel een andere beperking opgelegd: je kunt niet verder spelen nadat je personage level 20 heeft bereikt.

Diablo 4 ook met korting te scoren

Mocht je bij het spelen van de gratis versie merken dat je de game leuk vindt, dan kun je hem ook met korting scoren. Hij is nu namelijk ook met 25 procent afgeprijsd. Dat geldt voor alle edities van de game.
De timing van deze demo heeft waarschijnlijk niet alleen te maken met Halloween, maar ook met het nieuwe seizoen van Diablo 4. Dat is onlangs van start gegaan en heet het Season of Blood. Dit seizoen draait om vampiers, zoals je misschien al uit de titel haalde.